Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Selam evet canım gittim. Kan testde olmuş düşük yapmisim gibi görünüyor
2 gün sonra tekrar test yapalım dedi.
Ama hala kanamam var bıktım sağol sorduğun için
Lutfen uzulme canim, aynisini ben de yasadim. Ben reglimin ilk gunu ogrendim hamileligimi kimyasalmis. 1 hafta degerim artti kanamam hic durmadi 750 de durdu sonra da kanamam 4 gun surdu tekrar dusuk kanamasi oldu. Ustune 3 gun sonra 4 gun kanama yasadim o adet kanamasiydi sanirim birbirine karisti artik

Kanamayla beraber mi arttı değerin

InsAllah ama akinti normalmi
Bu beni tedirgin ediyor ki biraz once kan damlasida geldi kirmizi doktora is yuzunde çarşamba gide bilecem o yüzden kimde böyle durum olduysa ve bir fikri varsa söylesin lütfen
Biraz geç oldu ama kuzenimin hamileliğinde kanaması olmuştu ilk başlarda

Kizlar selam Amh 0.40
31 yaşındayım geçen ay tüp bebek denedik transfer negatif oldu. Doktorum gebeliğe engel durumum olmadığını ve iğnelerin etkisiyle doğal yolla da gebe kalabilcegimi soyledi. Maddi durumlardan ara verelim dedik normal yolla denedik. İlk defa regl üç gün gecikti şuan 4. Güne girdim. Tüm regl belirtilerim var ama hayatımda ilk kez bu kadar geciktim öyle ki transfer negatif oldu ilaçları kestim ikinci gün regl oldum tam gününde . Benim gibi böyle bir ay sonra ilaçlar etkisiyle geç olan var mı yoksa dilim varmiyor ama gebe olabilir miyim sizce ?

Kızlar selam ben en son 12. Yazan teste gece 1 gibi birlikte oldum 13 çatlamaya başladı 14. Hiç
Bişey yok 10. Gece 00.00 dan sonra 11 gece 12 gece testleride atıyorum ovulasyon sizce tutma ihtimali var mı bide 8 gün kaldı regl Allahım banada nasip etsin inşallah hatta hepimize kimsenin kucağı boş kalmasın cevaplarınızı beklemekteyim

Eklentiler

• BDE4F448-561A-4D90-BEBB-10E91569D1F2.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 70
Sagol canim üzülmemek elde değil 2 ci hamileliyim buda böyle oldu 2 yillik evliyim biraz yıprandım :/ bu gune de şükür dilerim hepimizde her şey iyi olur

Tabikide ihtimal var benimde bu şekilde çatlamadan önce ilişki oldu ve tutmuştu

Benim kimyasal bitti yumurtam catladi bile 10 gun sonra kan vericem bakalim tuttu mu bu ay da

Benim kasık ağrılarım oldu ve sivilcem çoğalmıştı 10 12. Günler falan yumurtlamadan yani test yaptım silik çıktı
Benimde şöyle ki geçen ay bi kimyasal oldu sanırım doktora gitmedim çok korktum testlerim pozitif oldu sonra 2 gün gecikmeyle negatife döndü regl geldi bel ağrım vardı şimdide bel ağrım var iş yaptığımda ve kasık ağrısı sanki regl gibi değil böyle ağrı var ama ara sıra yokluyor dün mesela kasıklarım çok ağrıdı gece ayaklarım ağrıtıyo başım ve ateş yükselmesi regl olurken benim göğüslerim çok ağrıdı geceb ay olmadı o bu ayda sağırlaşma büyüme var ama ağrı yok acıyorum ama canım bişey istemiyor vs vs 28 inde olacağım ama şöyle ben 12 sinde yumurtladım 14 gün sonra ise 26 sı yani ya 6 gün ya da 8 gün var bakalım bi geçen ay en son 28 inde oldum ayın genelde 28 günde bir regl oluyorum çok döküntülü işler ya bide ben çatlama günü değerlendiremedim bu ay olmaz dedim ama olur diyenlerde var

Selam kızlar, sürekli acıkıyorum normalde böyle olmazdı gece mesela bişey yiyip yatıyorum ama uyandığımda o kadar açım ki ağzımda kötü bi tat bi
Kaç gün sol kaşık ağrım oldu bel ağrım oldu hafifledi kasık ve bel arada yine ağrıyor göğüslerde çok bişey yok ama kenarları acıyor midem yanıyomu yoksa ekşiyomu çözemedim bu sabah bu kadar çok aç uyanınca ama iştah yok gibi midede ekşime yüzünden resmen kendime hamile dedim he bide arada uyku bastırıyor Regl 6 gün kaldı

Ateş basması ve ve oksijen yetersizliği mevcut bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…