- Emoji Skoru
- 2.403
- Puanlar
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur yazarim yarın bı hastaneye gideyim bide bn pcosluyum çok fazla umudumda yokHer şeyin hayırlısı .. lütfen yaz merak ederim ben
Ben göremedim canımKızlar görüyo musunuz bişey
Ben göremedim canım![]()
Doktorun önerdiği başka yöntem vardır belki tüp bebek gibi.. çok takılma iyi düşün iyi olsun . Artık her şeyin çaresi varOlur yazarim yarın bı hastaneye gideyim bide bn pcosluyum çok fazla umudumda yok
Öyledr de tüp bebek falan dusunmuyoruzDoktorun önerdiği başka yöntem vardır belki tüp bebek gibi.. çok takılma iyi düşün iyi olsun . Artık her şeyin çaresi var
Neden ki eğer son çare o ise olabilir sonuçta bebek istemiyor musunuz ? Ben bebek olacak her şey için başvururum açıkçası hee hayırlısı ne ise o olur öyle de olsun o ayrıÖyledr de tüp bebek falan dusunmuyoruz
Bugün hastaneye gittim doktor gebelik falan yok dedi ilaç yazdı bide iki damla pembe leke gelmesi adet olmak anlamına geliyor muNeden ki eğer son çare o ise olabilir sonuçta bebek istemiyor musunuz ? Ben bebek olacak her şey için başvururum açıkçası hee hayırlısı ne ise o olur öyle de olsun o ayrı
Ay gördüm benKızlar merhaba çatlatma iğnesinden sonra 10. Gün bugün öğleden sonra çok su içtiğim bir saat aralığında öylesine bir test yaptım sonuç bu. Sizce ne düşünüyorsunuz![]()
Dün karın ağrısıyla acile gittim adetime 6 gün vardı beta hcg 7 çıktı umarım vardır ya dua edin banaBunlar belirti de olabilir psilolojik de olabilir. Elden tek gelen adetin geçmesine kadar sabretmek![]()
İnşallah vardır, kaç gün geciktiDün karın ağrısıyla acile gittim adetime 6 gün vardı beta hcg 7 çıktı umarım vardır ya dua edin bana![]()
5 ve üstü hamilelik demek canım inşallah değerin yükselerek devam eder kucağına alırsınDün karın ağrısıyla acile gittim adetime 6 gün vardı beta hcg 7 çıktı umarım vardır ya dua edin bana![]()
5 ve üstü hamilelik demek canım inşallah değerin yükselerek devam eder kucağına alırsıninşallah canım
![]()
Geçikmedi ki daha 5 gün var adet olmama karın ağrı sebebiyle gittim işte doktorda adetine 5 gün varsa gebelik olabilir haftaya bir daha yapalım dedimİnşallah vardır, kaç gün gecikti