- Emoji Skoru
- 2.403
- Puanlar
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde adetıme 1 hafta var muhtemelen adet gunlerımız aynı ama aynı belırtıler bendede var belım cok agrıyor 25 ı tam yumurtlama gunumde 1 seferlık korunmasız ılıskı oldu . bı hafta beklıcez bakalım neler olacak hayırlısı olur ınsalalhSelam yaklaşık 2 senedir evliyim korunduk hep ve bu ay yumurtlama günümdü korunmasız ilişki oldu. Adetim düzensiz 33 35 olarak oluyorum. 7 gün sürüyor. Şuan 1 hafta var adet günüme ve ilişki den bi kaç gün sonra sol kasıgım ve belim ağrımaya başladı ilerleyen günlerdede sol ve sağ kasık olmak üzere belim de ağrımaya başladi iş yaparken de eğilip kalkarken de kasıklarımda batma oluyor ve uyku uyuyamaz oldum aşırı halsizlik uyku hali ve iştahsizlik mevcut. Günümün geçmesini bekliyorum test için sizce gebelik varmı? Bu belirtilerle hamile kalanlarınız varmı teşekkür ederim :))
9 cıkytı ama kınyasal olabılır dedı cunku enfeksıyon var vucudumda embrıyo geı-lısımı durdurabılırmısAynrn cok yükselmemis de olabilir, zamanla koyulaşıyor testler
Hayırlısı olsun9 cıkytı ama kınyasal olabılır dedı cunku enfeksıyon var vucudumda embrıyo geı-lısımı durdurabılırmıssu anda da karnım kasıgım agrıyo regl olursam yıkıılıcam
umıtlendım annemı kayınvaldemı aradm ıkıncı torun gelıyor dedım. smdı reglı olursam ne dıyıcem
![]()
Lütfen bu durumda olan varmiydi yardım edinÇok idrar damlatmıssınız yayılmıs . O yuzden yanlamasına kırmızılıktan hayalet cızgıyı goremıyorum ben
Canım baska test alıp yapsana bu sekılde kımse bısı dıyemezkıLütfen bu durumda olan varmiydi yardım edin
Merhaba bende adetimden 1 gün önce yaptım beta degeriniz kaç çıktıTebriklerrdarısı isteyenlerin başına
![]()
Ayn cnm öyle yapıyım yaCanım baska test alıp yapsana bu sekılde kımse bısı dıyemezkı
Malesef 0.16Merhaba bende adetimden 1 gün önce yaptım beta degeriniz kaç çıktı
Bunlar belirti de olabilir psilolojik de olabilir. Elden tek gelen adetin geçmesine kadar sabretmekKızlar merhaba bişey sormak istiyorum bu ay yumurtlama günümü öğrendim ve değerledirdik ilişkiden 2 gün sonra sağ kasığımda bacağıma vuran ağrılar olmaya başladı sürekli sağ kasığıma kramplar giriyor hapşırma öksürme vs çok acıyordu kasıklarım. Hemen arkasından göğüs uçlarım çok hassaslaştı dokunamıyorum o derece. 2 gün önce geçti kasık ağrısı şimdi de bu gün baş dönmesi halsizlik başladı oturduğum yerde uyumak istiyorum acaba gebelik var ondan dolayımı yoksa psikolojik mi bilmiyorum daha önce böyle şeyler yaşamış olanlar varsa yazabilir mi acaba![]()
Bunlar belirti de olabilir psilolojik de olabilir. Elden tek gelen adetin geçmesine kadar sabretmek![]()
evet malesefBunlar belirti de olabilir psilolojik de olabilir. Elden tek gelen adetin geçmesine kadar sabretmek![]()
İns gebesindir cabimKızlar adetimden 4 gün gecikti . Dayanandım yılbaşı günü idrar testi yaptırdım pozitif . Göğüslerim şiş kasıklarımda ağrı var . Ani hareketlerde de baş dönmem var .. yarın emin olmak için kan testi yaptıracağız
İnşallah canım inşallahİns gebesindir cabim
Her şeyin hayırlısı .. lütfen yaz merak ederim benBnde 1 ay 16 gün adet olmadım iki damla pembe leke geldi hicc hamile belirtisi yok yarinda hastaneye gidecem kendimede unut vermek istemiyorum