Arkadaşlar nasılsınız, ilk hamılelıgımın uzerınden 6 sene geçmiş olacak Mayısta, çoğu şeyi unuttum o dönem adetım gecıkınce anlayıp bır-ıkı gun sonra test yapmıstım. Bebek denedıgımızden beri forumdayım her aksam okuyorum yazdıklarınızı, adetime 7 gun kaladan ıtıbaren her gun Predictor marka test yapmaya devam ettım. 7-6-5-4 ıkıncı hayalet cızgı hıc yoktu. Su an bata 3 var ve solda hayalet cızgı belirdi. Bu arada normal dısı olarak vucut ısım kıs ayına ragmen cok yuksek, cok sık ıdrara cıkıyorum (cıkmazdım), bir haftadir da gecmeyen grbim var malum ılac alamadım. resmı de ekledım yorum yaparmısınız arkadaşlarım, bu arada RABBİM İSTEYEN HERKESİN KUCAGINI DOLDURSUN demeden geçemem birinci ikinci bebek herkese tez zamanda inşAllah. Yalancı pozitif cıkabilir demişler, yarın dayanamayıp kan testıne gıdıcem cunku ılıskı uzerınden 14 gun gectı ve soyle yazıyor
Şimdiden teşekkürler
Kan ile yapılan gebelik testleri; döllenmeden 9-10 gün sonra, embriyonun rahime yerleşmesinden 3-4 gün sonra ve beklenen adet döneminden 5-6 gün önce pozitif sonuç verebilir.