- Emoji Skoru
- 2.765
- Puanlar
- 63
tecrübelerime dayanarak söylüyorum gecikme olmadan çıkan gebelik sonuçlarına çok güvenmeyinİlk yaptım test bebe time ninya ondan dedim cnm bide bugün yaptım çok dikkatli bakarsan var oda aradan Zaman gecinde beliriyor kan da çıkar mı ydaa HCG yukselmediginden olabilrmi
Aynrn cok yükselmemis de olabilir, zamanla koyulaşıyor testlerKusura bakma ama bugün test yaptım diyodumya hiç bişe yoktu böyle dikkatli bakarsan var bn anca görüyorum da acaba HCG yukselmediginden olabilirmi
Aynrn cok yükselmemis de olabilir, zamanla koyulaşı
Aynrn cok yükselmemis de olabilir, zamanla koyulaşıyor testler
Hani bugunki yaptığımda aynı oldu ama öbürü kadar belirgin değil buna dikkatli bakarsan var adetime 8gun var bide şunu söylemek istiyorum tek Bir sefer ilişki oldu zaten batın üstünden 14gun geçti kafamı karıştıran silik çizgilertecrübelerime dayanarak söylüyorum gecikme olmadan çıkan gebelik sonuçlarına çok güvenmeyin
Dört tane test yaptım ilk silik çıkani 6gun önce yaptım bugünde artımed marka yaptım aradan Zaman geçince ondada dikkatli bakınca varAynrn cok yükselmemis de olabilir, zamanla koyulaşıyor testler
dun verdim pozitif sukurler olsunMerhaba, bebiş var gibi duruyo fotoda kan verdiniz mi
Cevap verirseniz sevinirimDört tane test yaptım ilk silik çıkani 6gun önce yaptım bugünde artımed marka yaptım aradan Zaman geçince ondada dikkatli bakınca var
Çok idrar damlatmıssınız yayılmıs . O yuzden yanlamasına kırmızılıktan hayalet cızgıyı goremıyorum benCevap verirseniz sevinirim
Merhaba bir şey sorabilir miyim?canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Çok damlatinca mi böyle çizgi oluyor cnmÇok idrar damlatmıssınız yayılmıs . O yuzden yanlamasına kırmızılıktan hayalet cızgıyı goremıyorum ben
Kan versem mi ki acabaÇok idrar damlatmıssınız yayılmıs . O yuzden yanlamasına kırmızılıktan hayalet cızgıyı goremıyorum ben
Testlerin ikisinde silik Bir çizgi birinde sadece bn bakınca dikkatli görüyorum ikisinde hiç bişe Yok yardımcı olursanız çok sevinirimKan versem mi ki acaba
Evet cnım yayılmıs renk. Kurumus halını yuklesene bı bakayımÇok damlatinca mi böyle çizgi oluyor cnm
Korkma dıcem ama ınsanın elınde olmuyor. Benımde bat yarın bugun karnım sıstı doldu kasıklarımda agrıyor cok vajınam sancıyoe bıldıgınYumurtlamadan beri olan belirtilerim bugün azalmaya başladı korkuyorumbata bugünü saymazsak 4 gün var böyle olup yine de pozitif sonuç alan var mı? Kasıklarım hala ağrıyo batıyo ama azaldı ağrısı belimde de ağrı var o da azaldı
Evet cnım yayılmıs renk. Kurumus halını yuklesene bı bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?