- 20 Mayıs 2022
- 10
- 9
- 6
- 33
Benim iş biraz karışık, geç yumurtlama oldu bat gecikti benim.25 mayıs 5 gün kaldı göğüslerimde hala bişey yok kasık ve bel ağrısıda devam ediyo ayakta zor duruyorum.
Senin belirtilerin neler.
İnşallah hamilesindirBenim iş biraz karışık, geç yumurtlama oldu bat gecikti benim.
İnş hepimiz canımİnşallah hamilesindirmecbur bekliycez günümüz geçene kadar
Canim adet belirtisi olmayabilir ama kullandigin folik asit falan yapabilir bende yapmisti bide haziran ayi gebelik planlayanlar var o gruba gelebilirsin etikette yaparim bulamazsanMerhaba. Ben bir yıllık evliyim ve bes aydır çocuk istiyoruz. Gecen ay doktora gittim birkaç hap verdi. Daha adetime on beş gün var ama karnimda çok fazla sanci oluyor ve sabah uyandığımda mide bulantım oluyor. Daha önceden yasayip da tecrübeli olan varsa yardımcı olabilir mi? Daha on dokuz yasindayim ve etrafimda yardımcı olacak birisi yok lütfen.
Bulamadım dediğiniz sayfayi yardımcı olursaniz cok mutlu olurum lütfenCanim adet belirtisi olmayabilir ama kullandigin folik asit falan yapabilir bende yapmisti bide haziran ayi gebelik planlayanlar var o gruba gelebilirsin etikette yaparim bulamazsan
Göğüs üzerindeki damarlar çok bellimiydi pekisevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Benım öyleGöğüs üzerindeki damarlar çok bellimiydi peki
Ben iki gün önce hamile olduğumu öğrendim grip olmuştum bacaklarım sızlıyor karnım ağrıyor bir de çok duygusaldımErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Kuzum ne gibi belirtilerin vardıBen iki gün önce hamile olduğumu öğrendim grip olmuştum bacaklarım sızlıyor karnım ağrıyor bir de çok duygusaldım
Kuzum şeffaf akıntı bel ağrısı vardı kasık ağrım yoktu bacaklarım sızlıyordu birde kokudan tiksiniyordumKuzum ne gibi belirtilerin vardı
Burun tıkanıklığı boğaz ağrısı da vardıKuzum ne gibi belirtilerin vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?