- 5 Mart 2018
- 375
- 158
- 103
- 41
Benimde öyleydi doktora gitmende fayda var geçmiş olsunKizlar merhaba devam etmeyen ara ara olan kanamam var 2 3 gundur sanirim adet zamanindayim ama bu normal adet kanamasi gibi dehil duruyor sonra yine oluyor nedenini biliyor musunuz
Sebebi neydi doctorunuz neler soyledi acaba anlatabilir misiniz? Bu arada dogum yapali 2.5 ay oldu sizce dogumla alakali olabilir miBenimde öyleydi doktora gitmende fayda var geçmiş olsun
Hee ben hamile olduğumu öğrendimSebebi neydi doctorunuz neler soyledi acaba anlatabilir misiniz? Bu arada dogum yapali 2.5 ay oldu sizce dogumla alakali olabilir mi
aminİnşallah ya inşallah o kadar yürekten diliyorum ki bunu bilemezsin benim evladım var ama hiç olmayanlar için daha zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
nedenini malesef bilmiyorum, benimde adet olmam gerekirken lekelenmeler oldu bitti, testlerimde negatif çıkıyorKizlar merhaba devam etmeyen ara ara olan kanamam var 2 3 gundur sanirim adet zamanindayim ama bu normal adet kanamasi gibi dehil duruyor sonra yine oluyor nedenini biliyor musunuz
Merhaba, biz de 5 mayısta ilişkiye girdik , aynı gün yumurtlama günümdü. Normal adet olacağım zaman hiçbir belirtim olmadan tam gününde gelirdi. Fakat adetime 2 gün kaldı ;yaklaşık 4-5 gündür göğüslerim hiç olmadığı kadar dolgun ve ara ara giren adet kanaması sancısı oluyor. Sizce şüphelenmeli miyim?Kızlar merhaba. 30 Nisan ve 6-8 Mayısta ilişkiye girdik. 8 Mayıs yumurtlama günüydü. Dün peçeteye minik nokta kadar pembemsi leke geldi. Baya az ama sildikçe geldi. Bugün leke vs yok ama kasık ağrım ve alt karın şişliğim var. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba ? Erken belirti midir. Baska hiç belirtim yok. Gögüslerim şişti ama onlar hep 1 hafta önceden şişer. Ama bu gelen minik lekelenme hiç olmadı. Baya az olduğu için çok ümitlenmekte istemiyorum amaAdet olacak gibi ağrı sanki. 22 Mayıs beklenen adet tarihi.
Benim ilk denememMerhaba, biz de 5 mayısta ilişkiye girdik , aynı gün yumurtlama günümdü. Normal adet olacağım zaman hiçbir belirtim olmadan tam gününde gelirdi. Fakat adetime 2 gün kaldı ;yaklaşık 4-5 gündür göğüslerim hiç olmadığı kadar dolgun ve ara ara giren adet kanaması sancısı oluyor. Sizce şüphelenmeli miyim?
Şüphelenmeli miymişsin:)Merhaba, biz de 5 mayısta ilişkiye girdik , aynı gün yumurtlama günümdü. Normal adet olacağım zaman hiçbir belirtim olmadan tam gününde gelirdi. Fakat adetime 2 gün kaldı ;yaklaşık 4-5 gündür göğüslerim hiç olmadığı kadar dolgun ve ara ara giren adet kanaması sancısı oluyor. Sizce şüphelenmeli miyim?
Bat ne zaman? Benzer belirtilerimiz var.Merhaba arkadaşlar hamilelik belirtileriyle ilgili yardımınıza ihtiyacım var.
Kızlar adetim bittikten sonra eşimle birliktelik olduk bundan 1 hafta sonrada akıntıyla birlikte pembemsi kan geldi ve kasık ağrısı başladı bende bunun yerleşme değil yumurtlama olduğunu düşünüp o günü eşimle değerlendirdim daha adetime 18 gün vardı o günden beri kasık ağrım hiç geçmedi şuan adetime 9 gün var ve hala ağrı devam ediyor belim zaten o günden beri ağrıyodu ama aynı zamanda 3 gündür akşama doğru kalçama ağrı giriyo kendimi sürekli aç hissediyorum miğde yanması ve gaz aşırı derecede var ama bende reflü var birde sabah çok hafif miğde bulantısı ile uyanıyorum iş yerinde öglene kadar enerjik oluyorum öğleden sonra gücüm tükeniyo ayakta duramıyorum bunlar sizce neye işaret ediyor.
Test yapmadım çünkü erken daha önce böyle erken fark edip sonra kimyasal gebelik yaşamıştım o yüzden bekliyorum.
Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Bat nedir bilmiyorumBat ne zaman? Benzer belirtilerimiz var.
Beklenen adet tarihi.Bat nedir bilmiyorum
25 mayıs 5 gün kaldı göğüslerimde hala bişey yok kasık ve bel ağrısıda devam ediyo ayakta zor duruyorum.Beklenen adet tarihi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?