• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Test bozuk sanırım yada fazla idrar damlattın sabah bir daha dene istersen canım ama kan testinde adetin geçtiği halde negatif çıktıysa bişey diyemem
Bunda damla çok damla damlattımama bugün yine yaptım 3 damla damlattım ilkten bişe çıkmadı ama bi kaç saat sonra yine aynı şekilde çıkmıştı
20190728_074121.webp
20190728_074121.webp

Hanimlar birsey danisabilir miyim? Temmuz 17 benim yumurtlama günümdü 18.-19. Gunde yumurtluyorum hep..Adetime 1-2 gün var suan .Yumurtlamadan sonra 2-3 gun beyaz berrak su gibi akintim oldu bitti.sonra kupkuruydu hic akintim yok yani..Eveli gun cok bel agrim vardi plates falan da yaptim gevsedi biraz .2 gundur sol kasigim hafif hafif agriyor arada karnımın ortasinda gaz gibi keskin bif agri oluyor ama bugun baktim rahim ağzı yukarda yumusak gibi ve elime beyaz uzayan parlak bi damla akinti geldi .akan bir akinti yok ama elle muayene edince bugun birkackez bu sekilde akintim var yani.Boyle hic yogun cok bir akintisi olmayip da hamile olan var mi?
Kendi kendini nasıl muayene ettin kız hemşire falanmısın adetine 2 gün varmış bencebekle adet günü yada adetin geçince kan testi yaptır inşallah meleğin seninledir🙏😊

8 güne göre bu kadar silik çıkmaması lazım ama geç döllenme olabilir kan testi yaptır bence
2 gün gecikince 0.1 di ondan sonra daha yaptırmadım düşük yaptım düşükten sonra bu ikinci ayın ve ikinci ayında adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha ve olmak için adet olmak içinde hiç belirtim yok hafif kasık ağrım oluyo bu sabah midem tuhaftı baş dönmem war kabızım karın ağrısı çok az oluyo neden böyle bi bilginiz var mı

2 gün gecikince 0.1 di ondan sonra daha yaptırmadım düşük yaptım düşükten sonra bu ikinci ayın ve ikinci ayında adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha ve olmak için adet olmak içinde hiç belirtim yok hafif kasık ağrım oluyo bu sabah midem tuhaftı baş dönmem war kabızım karın ağrısı çok az oluyo neden böyle bi bilginiz var mı
Valla seni ümitlendirmek istemem ama bunlar gebelik belirtisi sen bence bi kan testi yaptır bende merak ettim varmı yokmu

Kendi kendini nasıl muayene ettin kız hemşire falanmısın adetine 2 gün varmış bencebekle adet günü yada adetin geçince kan testi yaptır inşallah meleğin seninledir🙏😊
Ebe bi tanidiktan bildigim kadarıyla bakiyorum adete bikac gun kala hemşire degilim 🤭🤭🤭insallah zaten 2 agustosa da randevum var en gec persembeye kadar beklicem insallah tutmusturbu kez 11 aydir deniyoruz yoruldum hep negatif gormek yipratti 😑Rabbim isteyen herkese kolayca nasip etsin insallah 🤲

Ebe bi tanidiktan bildigim kadarıyla bakiyorum adete bikac gun kala hemşire degilim 🤭🤭🤭insallah zaten 2 agustosa da randevum var en gec persembeye kadar beklicem insallah tutmusturbu kez 11 aydir deniyoruz yoruldum hep negatif gormek yipratti 😑Rabbim isteyen herkese kolayca nasip etsin insallah 🤲
Amin inşallah canım benim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤😊

Kızlar bugün yarın normalde adet olacağım erken gebelik testi yapıyım dedim ama sabah yapmadım çünkü günün gerhangi saatınde yapılabilir diyordu 5 dakika geçtikten sonra böyle biraz silik çizgi oluştu normalde bakınca birazcık daha belirgin ama bilemedim😞

Eklentiler

• F8DFBD10-D2B4-4D8A-80DE-5010C623030E.webp
    F8DFBD10-D2B4-4D8A-80DE-5010C623030E.webp
    4 KB · Görüntüleme: 409
Kızlar bugün yarın normalde adet olacağım erken gebelik testi yapıyım dedim ama sabah yapmadım çünkü günün gerhangi saatınde yapılabilir diyordu 5 dakika geçtikten sonra böyle biraz silik çizgi oluştu normalde bakınca birazcık daha belirgin ama bilemedim😞
Hemen mı çıktı. Bekleme yoksa bence hamilesin tebrikler

Bugün tekrar test yapıyım dedim sabah lavaboya gittim akıntıyla birlikte çok hafif bulanık kahverengi akıntı geldi sınraki gitmemde de birazdaha kahverengi oldu adet olcakmışım gibi ağrıyor her yanım ama test yaptım sizce nedir ?

Eklentiler

• BBA9A938-87DC-415D-A3A5-506A9BA43FFE.webp
    BBA9A938-87DC-415D-A3A5-506A9BA43FFE.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 310
Bugün tekrar test yapıyım dedim sabah lavaboya gittim akıntıyla birlikte çok hafif bulanık kahverengi akıntı geldi sınraki gitmemde de birazdaha kahverengi oldu adet olcakmışım gibi ağrıyor her yanım ama test yaptım sizce nedir ?
Ben gördüm çizgiyi.

Gayet net gorunuor. Yarin yine tekrrla ya da imkann varsa kan ver 🤗 hayrli olsn

Arkadaşlar merhaba herkese iyi günler adetime 9 gün var ve kasık bel ağrısı yaşıyorum göğüslerde de şişme var gebelik belirtisi olabilir mi adet belirtisi olarak bu kadar erken yaşamadım çünkü , gebelik testini en erken ne zaman uygularsak doğru sonuç elde edebilirim ?

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ben Mayıs 27 sonrası adet görmedim:( Pko vardır diye umursamadım ama çok uzayınca jünekoloğa gittim lh fsh hormonlarına baktı ultrasonla baktı Tarlusal adet söktürücü yazdı ama adet olmadım hala acaba hamile olabilir miyim :( korunmasız hiç ilişkimiz olmadı diye hiç aklıma getirmedim açıkçası ama bu ara herkes beni rüyasında hamile görmeye başlatınca şüphelendim bende

Back
X