- 26 Temmuz 2019
- 6
- 3
- 1
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka bu laboguick mi benimde bebetime marka gebelik testinde böyle olmuştu ve dün kan testi yaptırdım 0.1 cıktı 5 gün kala yaptırdım bilmiyorum yükselir mi senin adete kaç gün varBunda damla çok damla damlattımama bugün yine yaptım 3 damla damlattım ilkten bişe çıkmadı ama bi kaç saat sonra yine aynı şekilde çıkmıştıEki Görüntüle 2293328 Eki Görüntüle 2293328
Benim adet 8 gün geçtiHangi marka bu laboguick mi benimde bebetime marka gebelik testinde böyle olmuştu ve dün kan testi yaptırdım 0.1 cıktı 5 gün kala yaptırdım bilmiyorum yükselir mi senin adete kaç gün var
Kendi kendini nasıl muayene ettin kız hemşire falanmısın adetine 2 gün varmış bencebekle adet günü yada adetin geçince kan testi yaptır inşallah meleğin seninledirHanimlar birsey danisabilir miyim? Temmuz 17 benim yumurtlama günümdü 18.-19. Gunde yumurtluyorum hep..Adetime 1-2 gün var suan .Yumurtlamadan sonra 2-3 gun beyaz berrak su gibi akintim oldu bitti.sonra kupkuruydu hic akintim yok yani..Eveli gun cok bel agrim vardi plates falan da yaptim gevsedi biraz .2 gundur sol kasigim hafif hafif agriyor arada karnımın ortasinda gaz gibi keskin bif agri oluyor ama bugun baktim rahim ağzı yukarda yumusak gibi ve elime beyaz uzayan parlak bi damla akinti geldi .akan bir akinti yok ama elle muayene edince bugun birkackez bu sekilde akintim var yani.Boyle hic yogun cok bir akintisi olmayip da hamile olan var mi?
8 güne göre bu kadar silik çıkmaması lazım ama geç döllenme olabilir kan testi yaptır benceBenim adet 8 gün geçti
2 gün gecikince 0.1 di ondan sonra daha yaptırmadım düşük yaptım düşükten sonra bu ikinci ayın ve ikinci ayında adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha ve olmak için adet olmak içinde hiç belirtim yok hafif kasık ağrım oluyo bu sabah midem tuhaftı baş dönmem war kabızım karın ağrısı çok az oluyo neden böyle bi bilginiz var mı8 güne göre bu kadar silik çıkmaması lazım ama geç döllenme olabilir kan testi yaptır bence
Valla seni ümitlendirmek istemem ama bunlar gebelik belirtisi sen bence bi kan testi yaptır bende merak ettim varmı yokmu2 gün gecikince 0.1 di ondan sonra daha yaptırmadım düşük yaptım düşükten sonra bu ikinci ayın ve ikinci ayında adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha ve olmak için adet olmak içinde hiç belirtim yok hafif kasık ağrım oluyo bu sabah midem tuhaftı baş dönmem war kabızım karın ağrısı çok az oluyo neden böyle bi bilginiz var mı
Ebe bi tanidiktan bildigim kadarıyla bakiyorum adete bikac gun kala hemşire degilimKendi kendini nasıl muayene ettin kız hemşire falanmısın adetine 2 gün varmış bencebekle adet günü yada adetin geçince kan testi yaptır inşallah meleğin seninledir![]()
Amin inşallah canım benim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤Ebe bi tanidiktan bildigim kadarıyla bakiyorum adete bikac gun kala hemşire degiliminsallah zaten 2 agustosa da randevum var en gec persembeye kadar beklicem insallah tutmusturbu kez 11 aydir deniyoruz yoruldum hep negatif gormek yipratti
Rabbim isteyen herkese kolayca nasip etsin insallah
![]()
Canım aynı durumu yaşıyoruz sanırm benimde bu gün 8 gün gecikti ve silik çizgi gördmBunda damla çok damla damlattımama bugün yine yaptım 3 damla damlattım ilkten bişe çıkmadı ama bi kaç saat sonra yine aynı şekilde çıkmıştıEki Görüntüle 2293328 Eki Görüntüle 2293328
Aminnn insallahAmin inşallah canım benim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤![]()
Hemen mı çıktı. Bekleme yoksa bence hamilesin tebriklerKızlar bugün yarın normalde adet olacağım erken gebelik testi yapıyım dedim ama sabah yapmadım çünkü günün gerhangi saatınde yapılabilir diyordu 5 dakika geçtikten sonra böyle biraz silik çizgi oluştu normalde bakınca birazcık daha belirgin ama bilemedim![]()
5 dakikadan sonra çıktı canım hemen çıkmadı maalesefHemen mı çıktı. Bekleme yoksa bence hamilesin tebrikler
Ben gördüm çizgiyi.Bugün tekrar test yapıyım dedim sabah lavaboya gittim akıntıyla birlikte çok hafif bulanık kahverengi akıntı geldi sınraki gitmemde de birazdaha kahverengi oldu adet olcakmışım gibi ağrıyor her yanım ama test yaptım sizce nedir ?
Gayet net gorunuor. Yarin yine tekrrla ya da imkann varsa kan verBugün tekrar test yapıyım dedim sabah lavaboya gittim akıntıyla birlikte çok hafif bulanık kahverengi akıntı geldi sınraki gitmemde de birazdaha kahverengi oldu adet olcakmışım gibi ağrıyor her yanım ama test yaptım sizce nedir ?