Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım ovulasyon gününü tespit etmek için test yaptın mı? Belki yumurtlaman geç olmuştur diye adetinde geç gelebilir. Adet biter bitmez ovu testi yapmanı öneririm. 50 adet Paket halinde satılıyor internette.

Ama inşaAllah hamilesindir yaaa. İnşaAllah ondan gecikmiştirrr. İstersen test yap yada kan ver emin olmak için

Insallah ya cok istiyorum bu ay pek umitli degilim ama döngulerden kafam karisio hep nys yarin aksama kadar olmazsam eger persembe sabahi test yapcam rabbim yuzume guler insallah olursam adet bittigi an doktor yolu rabbim isteyen herkeze nasip etsin ts ederim allah ragzi olsun

Göbek çizgimi bugün ilk defa farkettim
beklenen adet tarihim 25 mart.
Hamilelik var mı ? Tahminleri alayım

daha önceden yoktuysa bu çizgi belki vardır . Ay canım ya çok güldüm demek benim gibilerde varmış hergün orasına burasına bakıp acaba hamileyim mi diyen
Bugün banyodan sonra cizgiyi farkettim bu cizgi ne icin yaratilmis filan diye dusundum.
Forumu actim okuyordum bir arkadaş göbekte kahverengi cizgi demiş onu okuduğumdan beridir bi ümitlendim bi ümitlendim Gerçi bu çizgi 3. ayda cıkıyormuş ama illa bi belirti bulacaz ya bende buna yordum

Bi umudumuz var ne güzel hiç bitmesin İyiki umutsuz değiliz yoksa hayatın tadı tuzu olmaz . Bide sabretmesi becerebilsek.Benim naçizane fikrim.inşallah dileklerimiz umutlarımız boşa çıkmaz

Andyou canım benim döngülerimde senin ko gibiydi bir türlü ne ovulasyonu tutturabiliyordim ne adet tarihimi. Son aylarda bende 32 gun diye yazmistim ne zaman olursa artik demistim.
Hamilelik icin sakın bu takvimlere guvenme yanıltıyor benim 14.gun gösterdiği ovulasyon gunj 17gun çıkmıştı doktor kontrolünde.
Hamilelik icin ya doktor takibinde ol ya da ovulasyon testi kullanmani tavsiye ederim.

Doktora gitmeyi dusunuodum da adetden sonra 4 gun geciktim yarin 5 . Gunum test yapcam umarim hayirli haber alirim alamazsamda haftaya kadar adet olmazsam doktora gidicem yani ölede bolede gidicem umarim ii sonuc alirim ts ederim yinede.

Doktora gitmeyi dusunuodum da adetden sonra 4 gun geciktim yarin 5 . Gunum test yapcam umarim hayirli haber alirim alamazsamda haftaya kadar adet olmazsam doktora gidicem yani ölede bolede gidicem umarim ii sonuc alirim ts ederim yinede.
Inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım...

bekledigim regl 25 mart
sabah ilk idrarla karbonat testi yaptım pozitif gibi anladım
karbonatlar çok hızlı bir şekilde yukarı çıktılar
idrar testi alayımmı artık ? 25 i ni mi beklemeliyim ?
Yoksa kan testi mi yaptırayım
deneyimli kisilerden öneri bekliyorum

Canım karbonat testine guvenme çünkü idrarzaten asidik yapılı karbonat da asitle kabarır zaten ve burda karbonat yapip hamileyim diyenler maalesef negatif sonuç gordu.
Adet tarihin ne zamansa bekle derim.

Canım karbonat testine guvenme çünkü idrarzaten asidik yapılı karbonat da asitle kabarır zaten ve burda karbonat yapip hamileyim diyenler maalesef negatif sonuç gordu.
Adet tarihin ne zamansa bekle derim.
Guvenmiyorum da vakit gecsin diye oyalanmaya çalısiyorumm

Guvenmiyorum da vakit gecsin diye oyalanmaya çalısiyorumm
Bu şekilde bilinc alti stresi yasarsin canim bu da olusmaya calisan gebeliği bile engelleyebilirsin.
Sal çayıra düşünceleri mevlam hayıra de daha iyi

Bayanlar bisey sormaliyim al bi gebelik testini bugun yaptim normalde benbeyaz tek cizgi olurdu bugun degisik bisey oldu belli belirsiz ikinci cizgi vardi ve adet olmadim hala korkuorum heycanliyim olumlumu degilmi bilmiyorum kardesimde de bole olmustu attigim resmi onada attim bir bucuk aylikken ondada tum testler bole cikmis umutda etmek istemiorum belki goz yanilmasidir diecem ama hic bu kadar yanilmadi gozum bazen adet olcakmisim gibi oluo bazen yok bazen kasikda ve gobek atinda degisik bi sizi oluyo gogus acilarim azaldi gibi kasik batmalarimda sizce bu goz yanilmasimi ne bebim durumum ?
Pazar bi test daha yapicam insallah olumludur.
Baktikca cizgi yok oluo sanki gozumde korkudan halbuki umursamadim bu ay bide flahdan bole bi tik daha belirgin gibi varla yok arasi.

Eklentiler

• 20190321_144805.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 88
  • 20190321_144747.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 80

Ayyy canımmm bende gördümm testinde silik çizgii. İnşaAllah vardırrrr bir şeylerrr. Hemen yarın test yapmalısınnnn. Ah inşaAllah gebesindir en hayırlısından yaaaaa

Ayyy canımmm bende gördümm testinde silik çizgii. İnşaAllah vardırrrr bir şeylerrr. Hemen yarın test yapmalısınnnn. Ah inşaAllah gebesindir en hayırlısından yaaaaa
Insallah ya su an ki halini de cektim cok zaman gecti ama daha belirgin arkadaslara gosterdim onlarda kesin dio dedim bozuk olabilirmi yok diolar bozuk olsa cikmazmis hic hamilelerin salgisi mi bisey varmis ondan silikde olsa cikiomus hamileysen kalbim cok degisik icimde yok korkusu var yarin kan vercem ama saglik ocagina bilerek bu sever sabirli dawranicam rabbim ben ve benim gibi isteyen herkeze nasip etsin saglikli hayirli evlat

Eklentiler

• 20190321_180045.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 76

Yinede sonra üzülmemen için çok umutlanma kuzummm amaa benim hiç gölge gibi bile çıkmadı yıllardır. Yani gebesin gibi geldi banaaa ayyy Allah'ımmmm hayırlaaaa nasip etsinnnn yaaaa. İnan kendim kalmışım gibi sevinirimmmm

Allah ragzi olsun bnmde ilk kez oldu rabbim herkeze nasip etsin cok tesekkur ederim insallah bi gun seninde guzel haberini aliriz ve umarim hamileyimdir

Bence birazcik daha sabret. Ben adet oldum dun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…