Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım benimde 4 gün kaldı bata ama karnım ağırıyor dün. Hiç böyle erkenden başlamazdı cevap arıyorum bende senin gibi. Eşime de belli etmemeye çalışıyorum bana günüm geçmeden test almamı yasaklamış psikopata bağlıyorsun diyo. Anladığım kadarıyla 3 yada 4 gün süryrmıs o ağrılar hamile kalanlarda ama kişiden kişiye değişiyor canım . Kiminin ağrı eşiği düşük kiminin yüksek yani

Vallahi beklemekten başka çaremiz yok gibi 1 hafta geçtikten sonra ben test yapicam kuzum geçen ayda 1 gün öne atmıştı çünkü.

14.gün yumurtam çatladı..
24.gün akşam eve dönüyordum birden bir şey saplandı sanki rahimden karnıma doğru hafif zıpladım yerimden ( dedim kesin enfeksiyonum tekrarlıyor )
Ve o akşam ayaklarım bir türlü ısınmadı sanki karda yürümüş gibi keskin bir üşüme vardı.
Hatta üzülüyordum ayaklarımı ısıtamıyorum enfeksiyonum tekrarlanacak diye. Heryerim sıcak ayaklarım buz kesmiş durumdaydı.

25.gün sabah lekenmem oldu.. adet oluyorum sandım ama kesildi idrardan sonra peçeteye geldi. ( Normalde lekelenme olmam az bise gelir sonra 1 saate kalmadan devami gelir)
Akşam yatarken lavb. gittim bu sefer baya gelmiş dedim kesin oldum bu sefer ped koydum (soğan küründen dolayı sabah kesildi sandım)
Karnım adet olacakmışım gibi ağırmaya başladı.. pedi koydum ağlaya ağlaya bu ayda olmadı diye yatağa gittim.. öyle uyumuşum.
26.gün sabah kalktım ped tertemiz tekrar idrardan sonra soluk kahve akinti geldi sanki adetin son günü gibi..
Yine dedim soğan kürü yaptı herhalde
Bu arada adetime 1-2 gün var ya 27.gün ya da 28.gün olacağım.
Sonra ablama dedim soğan kurü benim dengemi bozdu böyle böyle şeyler yaşadım tutturdu test yap.
Ben saçmalama adet olacağım ağrım var kesiliyorum tam olamıyorum diyorum :)
O kadar baskı yaptı ki bir an evime gelecek sandım çok umutsuz şekilde test yaptım ki ben şokkk..! Çift çizgi hemen kana koştum 112,26 hamileyim.
Hala inanamıyorum Rabbime şükürler olsun.. sakın pes etmeyin.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ❤

Okurken şekilden şekile girdim yaaaaa Allah'ımmm hamileyim desinnn yazının sonundaa dedimmm ve hamdolsun ki gebeymişsinnnn. Nasıl sevindimmm.

Allah'ım hayırlı doğum nasip etsin sana canım benimm yaaa. Ahhh inşaAllah bizlerde o çift çizgiyi görürüz

Aminn inşallahh sürekli dua ediyorum isteyen herkese versin Rabbim.. inşallah bende sağlıkla kucağıma alabilirim
Ben hiç bir zaman hamile kalamayacağım diye düşünüyordum artık ama yine uğraşıyordum o yüzden pes etmeyin Allah'ın izniyle mutlaka göreceksiniz

Ayyy nasıl duygulandım ya çok sevindim kuzum Allah kucağına almanı nasip etsin benimde kadın ve çok yoğun bel ağrım var bugün bat günümdü olmadım göğsümde hafif damarlar belli ve rengi biraz koyu gibi yada psikolojik bilmiyorum panik atak ilacım vardı içmedim bugün ne olur olmaz diye 1 hafta olmazsam eğer test yapayım diyorum ya ama aenin adına çok sevindim

Benimde adet olmadi bir gun kala basladi bel again bilmiyirum kisiden Kişiden kisiye degisir daha once oyle olmuyorsa belki
Oldun mu kuzum sen benim bat günüm büyünmüş telefondaki programa baktım ama bugünde olmadım .Birde bugün hapşırırken sol kaşığın çok acıdı batma oldu göğsümü inceledim dağdakiler damarlar belli ve rengi köyü gibi geliyor ama hani psikolojik olabilir ben 1 hafta geçmeden çift çizgiyi görmedeb inanmam yani rüyamda iki gündür erkek bebek görüyorum ilk gün kuran hocam evime gelmiş bi3 sürü hediye almış içinde Bebek eşyalarıda var dünde deniz kenarında yine sarışın bi erkek bebeğin ayaklarını suya sokuyorum sonra deniz dalgalanıyor dalgalandıkça hediyeler geliyor bir sürü kapıdan geçiyorum hep denize çıkıyor sonunda pembe bebek kıyafetleri plan bir yere giriyorum hayır olsun.

Ayyy inşaAllah gebesindirrrr yaaaa. O kadar çok istiyorum ki Rabbimden, isteyen herkese ve bana hayırlı evlatlar nasip etmesinii

3 gün var adet gününe canım ama karın ağrım devam ediyor arada birde hem sağ hem sol kaşığıma inceden bi sızı oluyor saniyelik . Evde test yok çıkıp almam lazım akşama doğru gidip alacağım . Rüyan hayırlara gitsin iyi bi rüya inşallah malüm olmuştur . Bende o çift çizgiyi görmek istiyorum artık. Hayırlısı ile.

Ayy ozaman yarın hemencecik bizimkide paylaş merak ederim Ben beklemedeyim valla bilmiyorum ne yapacağımı bu bel ağrısı ne kadar sürer bilmiyorum

bende bugün göbegımden aşaği inen kahverengi bir çizgi farkettim. daha once var mıydı hic dikkat etmemisim.
bu bir belirti miydi ? hic okumadım da daha once

bende bugün göbegımden aşaği inen kahverengi bir çizgi farkettim. daha once var mıydı hic dikkat etmemisim.
bu bir belirti miydi ? hic okumadım da daha once
Öyle diyende var . Daha önce yoksa şüphelen. Gerçekten kafayı yedim belirti aramakla. Gergin göğüs ucumu sıkıyorum sızlıyormu diye , sıkmaktan hassaslaştırdım

Ayy ozaman yarın hemencecik bizimkide paylaş merak ederim Ben beklemedeyim valla bilmiyorum ne yapacağımı bu bel ağrısı ne kadar sürer bilmiyorum
Canım testim koca bir tek çizgi göz belertip bakmaktan şaşı oldum ama hala umudum var bugun 12. Gün belki idrara geçmemiştir günümü bekleyeceğim . Hayırlısı inşallah .

Kızlar burada pozitif gören var mı :/

Test bu hali almış sanırım idrar fazlalığından dediğiniz gibi.

Eklentiler

• 4DF512AE-37EA-4ED5-B485-2C323A620F99.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba benim cok merak ettigim bisey var adet döngulerimi cözemiyorum bir turlu oyuzden gebelik icin bazi seyleri belkide tutturamiyorum adet döngu ve tarihlerim şu sekilde ;
Kasim ayi 34. Gunumde oldum ayin 8
Aralik ayi 35. Gunumde ayin 12
Ocak ayi 34. Gunum ayin 14
Şubat ayi 32.gunun ayin 14 de olmusum
Adetleri tam döngulerinin oldugu gun bu durumda adetim duzensizmi benim bi uygulama kullaniyorum ve döngu soruyo 34 yazdim benim döngum ne ?
Ve hala adet olmadim bu ay simdi gecikmismi oluyorum yoksa daha günum varmi ?

Eklentiler

• Screenshot_20190319-173448_Flo.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20190319-173632_Flo.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…