İnşallah geç döllenmedir çunkü bana kalsa coraspin erken söktürür gerçi adet günün yarin . Birde bentotit kil diye birşey var onu tavsiye ediyorum bi araştır istersen .Aminnnn inşallah bende genetik kan pıhtılaşması çıktı doktor coraspine başlattı ama adet olmadım hala bir haftadan belli karnım şiş adet sancısı var iki gündür de kesildi bugün test yaptım yoktu negatif çıktı adet belirtimde yok şimdi
Çok kişi var canım bende o yüzden aldım bu ay yumurtlama dönemimde kullandım. Benle ilgili bi problem yok eşimin bütün değerleri iyi hızlı ileri hareket sıkıntımız var bu tür problemlerde etkiliymiş bir kaç ay kullanmayı düşünüyorum olmazsa yaza inşallah Türkiye’de aşılama yaptıracağım.
O nasıl birşey bence hamile değilim enfeksiyon olabilir çünkü hissetmiyorum hamile olduğumuİnşallah geç döllenmedir çunkü bana kalsa coraspin erken söktürür gerçi adet günün yarin . Birde bentotit kil diye birşey var onu tavsiye ediyorum bi araştır istersen .
Coraspin kan sulandırır cnm.İnşallah geç döllenmedir çunkü bana kalsa coraspin erken söktürür gerçi adet günün yarin . Birde bentotit kil diye birşey var onu tavsiye ediyorum bi araştır istersen .
Bentonit kil vücudun işleyisini normale getiren bir kil Amerikan yerlileri nin daha önce şifa için kullandığı birşey Amerika’da çok yoğun kullanılıyor. Vücutta oluşan Fazla dan kist bakteri ağır metal dışarı atıyor aklına gelecek herşeyi kan ı da normal işleyiş seviyesine getiriyor . Benim ablam sağlıkçı ve o önerdi bentoniti dene dedi eğer tüpün bile kapalıysa söker atar dedi gerçekten araştırdım öyle . Eşimle beraber başlayacağız hiç bir yan etsi yok tamamen doğal birşey ben kullan derim . Mücadelemizi verelim taktir Allah’ın.O nasıl birşey bence hamile değilim enfeksiyon olabilir çünkü hissetmiyorum hamile olduğumu
Ayy inşallah ya çok iyi olur Rabbim yardımcımız olsun inşallah teşekkür ederimBentonit kil vücudun işleyisini normale getiren bir kil Amerikan yerlileri nin daha önce şifa için kullandığı birşey Amerika’da çok yoğun kullanılıyor. Vücutta oluşan Fazla dan kist bakteri ağır metal dışarı atıyor aklına gelecek herşeyi kan ı da normal işleyiş seviyesine getiriyor . Benim ablam sağlıkçı ve o önerdi bentoniti dene dedi eğer tüpün bile kapalıysa söker atar dedi gerçekten araştırdım öyle . Eşimle beraber başlayacağız hiç bir yan etsi yok tamamen doğal birşey ben kullan derim . Mücadelemizi verelim taktir Allah’ın.
Amin canım bende sana teşekkür ediyorum konuşmak iyi geldi umarım güzel haberlerini alırım ya buraya tamammı .Ayy inşallah ya çok iyi olur Rabbim yardımcımız olsun inşallah teşekkür ederim
Allah razı olsun yarın da hasta olmasam çıkar mı testteAmin canım bende sana teşekkür ediyorum konuşmak iyi geldi umarım güzel haberlerini alırım ya buraya tamammı .
Yumurtlama donemin ne zamandi idrarda cikma olasiligi tahmini yumurtlamadan 12 or 13 gun sonraAllah razı olsun yarın da hasta olmasam çıkar mı testte
Benimde adet olmadi bir gun kala basladi bel again bilmiyirum kisiden Kişiden kisiye degisir daha once oyle olmuyorsa belkiKızlar aşırı belim ağrıyor yarın bat günüm ama normal mi?
Mart 3Yumurtlama donemin ne zamandi idrarda cikma olasiligi tahmini yumurtlamadan 12 or 13 gun sonra
Eger eminsen yumurtanin catladigindan kanda cok is olmasi gerekirdi Belirtilerin belki psikolojiktir hayirlisi olsun yarini bekle bakalimMart 3
Yarinda tekrarla bence eger hamileysen cizgi biraz daha gozukebilirKızlar merhaba. Bat dündü. Bi test yaptım pozitf dğl die kenara attım sonra bi tekrar bakayım dedim bikaç saat sonra. Işıkta hayalet çizgi vardı yaama çok çok göz belertip bakmak lazım. . Artı kasık ve bel sancısı var dönem dönem. Bir de dudaklarım kupkuru iki haftadır. Çok su içerim nemlendirici de kullanırım. Dün de idrarımdan beyaz ip gibi bir şey geldi ilk kez kalın bi ip gibi. Artı sonradan tortular da gördüm bir iki idrarımda. Ne dersiniz. Ha bi de aşırı sivilcelendim Bu arada göbek deliğimden aşağı doğru dümdüz kahverengi çizgi oluşmuş bu kesinlikle yeni bugün fark ettim
Hayirlisi olsun allah in bi bildigi vardir mutlaka. Ne yaparsak yapalim vakti saati gelmedikten sonra bos . AMA inancimizi kaybetmeyelimKarnım zaten şiddetli adet sancısı var olacam galiba çünkü kanda çıkmadı test yaptım sancım yeni başladı
Bugün günümdü olmadım ben daha.Yani ara ara tİksinme geliyor midem bulanıyor gibi ama çok yemi yiyorum sıkıntı yaşamıyorum.Uyku halim fazla ve akşamları özellikle kafam sallanıyor gibi.Anlamadım ben 1 hafta geçmeden de test yapmam sonra üzülüyorum.Bel ağrım var kasıklarımda ağrı yok kızlar sizde nasıl oluyor hani adet ağrısı gibiydi ama hani hamileymişim diyorsunuz o ağrı ne kadar sürüyor ve ne zaman bitiyor?Benimde adet olmadi bir gun kala basladi bel again bilmiyirum kisiden Kişiden kisiye degisir daha once oyle olmuyorsa belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?