Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bence birazcik daha sabret. Ben adet oldum dun 😩
😐Denemeye devam bakalımm Umudumuzu kırmıyoruz 💪
Bende de adet sancıları başladı sanki . regl bekledigim tarih 25 dayanamadim bugün idrar testi yaptım negatif tabiiki :) yine de bir umut bekliyoruz bakalimm :)

Bayanlar bisey sormaliyim al bi gebelik testini bugun yaptim normalde benbeyaz tek cizgi olurdu bugun degisik bisey oldu belli belirsiz ikinci cizgi vardi ve adet olmadim hala korkuorum heycanliyim olumlumu degilmi bilmiyorum kardesimde de bole olmustu attigim resmi onada attim bir bucuk aylikken ondada tum testler bole cikmis umutda etmek istemiorum belki goz yanilmasidir diecem ama hic bu kadar yanilmadi gozum bazen adet olcakmisim gibi oluo bazen yok bazen kasikda ve gobek atinda degisik bi sizi oluyo gogus acilarim azaldi gibi kasik batmalarimda sizce bu goz yanilmasimi ne bebim durumum ?
Pazar bi test daha yapicam insallah olumludur.
Baktikca cizgi yok oluo sanki gozumde korkudan halbuki umursamadim bu ay bide flahdan bole bi tik daha belirgin gibi varla yok arasi.
2. cizgiyi hiç görmememe rağmen seninkini görür gibiyim 😊 inşaallah hamişşindir canım :) bir kaç gün sonra tekrar dene bize de haber ver 😊

Asiri susuzluk agiz dudak kurulugu da vardi bende. Adet belirtilerim disinda bunu sayabilirim.

Bu şekilde bilinc alti stresi yasarsin canim bu da olusmaya calisan gebeliği bile engelleyebilirsin.
Sal çayıra düşünceleri mevlam hayıra de daha iyi😄
kesinlikle öyle birşey olduguna eminim.
Ne zaman çocuk icin ugrassam o ay adetim gecikiyor
Hayırlısı🤔

kesinlikle öyle birşey olduguna eminim.
Ne zaman çocuk icin ugrassam o ay adetim gecikiyor
Hayırlısı🤔
Aynı şeyleri 4sene boyunca yaşadım arkadaşım hemde 7, 8 günlük gecikmelerle...
Ta ki ne zaman attım kafamdan o ay hamile kaldım işte.
Stresten uzak durmak cok önemli zor biliyorum ama gerçekte bu maalesef.

Ve bi deneyim daha yaşadim eczaneden aldigin testlere guvenmiyecekmissin artik dahada almam ustelik marka iyi die yaziodu internette sans iste 1 gunluk bir sevincim oldu hala adet olmadim nasip elbet dun kan testi yaptirdim 1.6 cikti yani yok bu ayda bahar gelmedi ciceklerimin boynu bukuk rabbim umarim bir gun o sevgisi biz aclik cekenlerede yasatir bizlerede bahar getirir hayirlisi diorum .

Eklentiler

• 20190321_180045.webp
    20190321_180045.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba kızlar, bat 7 gün var adet öncesinde hiç gögüs ağrısı yaşamazdım nasıl olduğunu nahi bilmiyorum 2 gündür sırtım ağrıyo kollarımı aldırınca gögüslerim yandan ağrıyo bide uclarına ara ara sızı giriyo ellediğimde ağrı yok yada ben anlamıyorum sağ kasığıma ara ara giren bazende seyiren hafif ağrı var bide krem gibi akıntı hep vardı adet başından beri günde 1 damlada olsa geliyodu şimdi yoğunlaşmaya başladı ne zaman test yapmalıyımm gebelik belirtisimi bunlar

Lütfen biri yardımcı olsun. Bugün iğneden sonraki 14. Günüm. 3 gündür test yapıyorum ve golge çizgiyi görüyorum hatta kuruyunca daha belirginlesiyo. Ama dünden beri kanamam var. Bir kere kırmızı geldi. Sonra hep kahverengi. Kan testi de yapamıyorum. Kimyasal gebelik yasiyo olabilir miyim yad da düşük mü yapıyorum sizce???

Lütfen biri yardımcı olsun. Bugün iğneden sonraki 14. Günüm. 3 gündür test yapıyorum ve golge çizgiyi görüyorum hatta kuruyunca daha belirginlesiyo. Ama dünden beri kanamam var. Bir kere kırmızı geldi. Sonra hep kahverengi. Kan testi de yapamıyorum. Kimyasal gebelik yasiyo olabilir miyim yad da düşük mü yapıyorum sizce???
Arkadaşım neden doktora gidip muayene olmuyorsun?

Kızlar beyaz akıntım normalde günde azda olsa gelirdi bugün sabah yoğun beyaz az önce baktığımdada açık sarı kremsi bi akıntı geldi test yapmalımıyım bat 7 gün sonra

Cok erken arkadaşım 7gun oncesi.
Kızlar beyaz akıntım normalde günde azda olsa gelirdi bugün sabah yoğun beyaz az önce baktığımdada açık sarı kremsi bi akıntı geldi test yapmalımıyım bat 7 gün sonra

Ya ne olursa olsun sabir ve allaha dua etmek illaki istioruz o kadar insanla konustumki cok isteyen stres yapanin da oluyo cok sakin kalaninda oluo nasip bnm 1.6 cikti eczaneden aldigim pozitif cikti her insan farkli soluo bn inaniorum acildeki doktor yok dedi ebe saglik ocagindaki bazi doktorlar ve eczaci var dedi aldigin yer degil ustelik ihtimal diolar gayet rahatim daha adet olmadim allahim nasip ederse yasariz o mutlulugu belki bundan sınaniyoruzdur die dusunuorum insallah birgun bizde yasariz o mutlulugu nasip deyip dua edelim sadece bn 8 aydir deniorum arkadasim 4 ay denedi nasip o hamile oldu bnm ailemde esimin ailesinde herkez 2 3 ayda hamile kalmis nasip iste.

Ve bi deneyim daha yaşadim eczaneden aldigin testlere guvenmiyecekmissin artik dahada almam ustelik marka iyi die yaziodu internette sans iste 1 gunluk bir sevincim oldu hala adet olmadim nasip elbet dun kan testi yaptirdim 1.6 cikti yani yok bu ayda bahar gelmedi ciceklerimin boynu bukuk rabbim umarim bir gun o sevgisi biz aclik cekenlerede yasatir bizlerede bahar getirir hayirlisi diorum .

Canımm benimm yaaaaa. Hakkında hayırlısı olsunn. Güzel haberlerle gelmeni çok isterdim ancak olumsuz oluşunun hikmetini biz bilemiyoruz. Belkide Rabbin daha hayırlısı için hazırlıyordur seni. Çok üzülme olur mu ❤️❤️

Ya ne olursa olsun sabir ve allaha dua etmek illaki istioruz o kadar insanla konustumki cok isteyen stres yapanin da oluyo cok sakin kalaninda oluo nasip bnm 1.6 cikti eczaneden aldigim pozitif cikti her insan farkli soluo bn inaniorum acildeki doktor yok dedi ebe saglik ocagindaki bazi doktorlar ve eczaci var dedi aldigin yer degil ustelik ihtimal diolar gayet rahatim daha adet olmadim allahim nasip ederse yasariz o mutlulugu belki bundan sınaniyoruzdur die dusunuorum insallah birgun bizde yasariz o mutlulugu nasip deyip dua edelim sadece bn 8 aydir deniorum arkadasim 4 ay denedi nasip o hamile oldu bnm ailemde esimin ailesinde herkez 2 3 ayda hamile kalmis nasip iste.

Bende 6 senedir o çift çizgiyi bekliyorum kuzum.... ❤️

Benimde bir sürü belirtim oldu üstüne adete 2 gün kala pozitif i gördüm ama bugün adet oldum. En güzeli kafayı rahatlatip adet gününü beklemek :KK43:

Üzerine görüyo olabilirsin regl kanı gibi mi canım kan testi yaptır istersen, evet ama beklemek biraz zor hiç aklımda yoktu bu ay hiç düşünmedim takip etmedim ama gögüsümde biraz sızı başlayınca içime kurt düştü herşeyi araştırmaya başladım yine :110:

Back
X