Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

a.s.Birkaç sayfa okudum ve gördüm ki herkes hamile kalma konusunu kafaya takma konusunda hemfikir.. Kesinlikle doğru.. psikoloji çok önemli bende taktım kafaya her adet günümü bekleme stresini yaşadım negatif sonuçlara üzüldüm.. 2 yıl hamile kalayım diye uğraştım ne zaman ki bıraktım artık beklemeyi hatta öylesine bırakmışım ki bulantılar başdönmeleri iştah bozukluğu kokulara karşı hassasiyet yaşadığım halde hamileliğin üstüne kondurmayacak kadar.. Ne zamanki ablam ya kızım sen hamile olabilirsin dedi bir ihtimal tabi diyerek test yaptım pozitif sonucu gördüğümdeki şaşkınlığım dahi hadi cnm olamaz diyen cinsten :) Hamile kalmak isteyen arkadaşlar kesinlikle aklınıza takmayın ne zaman olacaksa o zaman olacak deyin bekleyip kendinizi strese sokmayın kendiniz için yapacağınız en güzel hareket bu olacak bence..:teytey:

beklemek ne kadar zormuş..sevindim ama birde pazar dedigi zaman neden dedim çünkü saglıklı oldugunu anlamam lazım dedi .dış gebelik falan olmasın diye emin olmak istiyormuş...inşallah dileklerim gerçekleşir ve saglıklısıyla evladıma kavuşurum..hayırlı ve saglıklı olsun cümlemizinki

inşallah canım allah gönlüne göre versinn inşallah herşey yolundadır çok sewindim canımm...:teytey:

yaaa bende fecii kasık ağrısı var adet olucakmışım gibi birde halszlik anlamadım gitti yaaa[/QUOTE Canım benimde ilk belirtilerim kasık ağrısıydı ama ben bunları normal adet sancısı sanmıştım.Ara ara saplanır gibi bir ağrıydı.halada var.halsizlik yaşamıyorum şu anda ama ilk hamileliğimde sürekli uyumak istiyordum.

herkese selamlar, bende araniza yeni katildim...daha dogrusu uzun zamandir sizlerin yazdigi yazilari takip ediyordum. bende uye olmaya karar verdim... 5 yildir evliyim ve cocuk hasretiyle yanip tutusuyorum...bir cok rahatsizlik gecirdim hep ertelemek zorunda kaldik, ama suanda Allaha sukur engel kalmadi...cok dua ediyorum cocuk sahibi olmak isteyipte olamayanlara...gercekten hayatimizda buyuk manevi huzursuzlugu yol aciyor...MEVLAM HERKESIN GONLUNDEKINI VERSIN...AMIN...

herkese selamlar, bende araniza yeni katildim...daha dogrusu uzun zamandir sizlerin yazdigi yazilari takip ediyordum. bende uye olmaya karar verdim... 5 yildir evliyim ve cocuk hasretiyle yanip tutusuyorum...bir cok rahatsizlik gecirdim hep ertelemek zorunda kaldik, ama suanda Allaha sukur engel kalmadi...cok dua ediyorum cocuk sahibi olmak isteyipte olamayanlara...gercekten hayatimizda buyuk manevi huzursuzlugu yol aciyor...MEVLAM HERKESIN GONLUNDEKINI VERSIN...AMIN...

evet canım insan cok boş hıssedıyo kendını evlatsızlık cok kotu allahım herkese hayırlı evlat lar versın a.s.:1hug:

AMIN...MEVLAM CUMLEMIZIN DILEGINI KABUL EDER INS...ben bu arada yarin adet olmazsam carsamba test yapacam...COK HEYECANLIYIM...COOOOOKKK...

AMIN...MEVLAM CUMLEMIZIN DILEGINI KABUL EDER INS...ben bu arada yarin adet olmazsam carsamba test yapacam...COK HEYECANLIYIM...COOOOOKKK...

arkadaşım eğer adetinin geçtiği ilk gün yaparsan çıkmama ihtimali çok yüksek.benim 10 gün geçtiği halde ikinci çizgi çok net çıkmadı.idrara hcg hormonunun tamamen çıkması için 10-15 gün geçio.ama kan testi yaprsan çıkar tabi

slm arkadaşım ben daha 3 aylık evliyim 1 aydır çocuk yapmaya karar verdik bende aşırı bel,kasık ve baş ağrısı var özellikle belim adet olacakmısım gibi ağrıyo sürekli dizlerim bacaklarım çok ağrıyo inan ne yapacağmı bilmiyorum kendimi ümitlendirmemek için üşütmüşümdür falan diyorum ama gecmedi 3 gündür sence hamile olabilirmiyim çok toyum bana yardım edersen çok sevinirim:eek:

slm arkadaşım ben daha 3 aylık evliyim 1 aydır çocuk yapmaya karar verdik bende aşırı bel,kasık ve baş ağrısı var özellikle belim adet olacakmısım gibi ağrıyo sürekli dizlerim bacaklarım çok ağrıyo inan ne yapacağmı bilmiyorum kendimi ümitlendirmemek için üşütmüşümdür falan diyorum ama gecmedi 3 gündür sence hamile olabilirmiyim çok toyum bana yardım edersen çok sevinirim:eek:[/QU

canim elbette hamilelik belirtisi olabilir ama adet belirtileride iolabilir malesef adet gunun ne zaman cnm geciktimi yoksa geciktiyse olabilir cnm senin icin hayirlisi olsun

Kızlarrrrrrr,,,

Ben sizlere birşey sormak istiyordum benim son zamanlarda ğöğüslerim dolgunlaştı ve aşırı kaşınmaya başladı sizce hamilemiyim ayrıca adetime 3 gün kaldı sizce adetim yaklaştığı için mi yoksa hamilelik belirtileri midir? Ltf. bir cevap yazınnn çok heyecanlıyımmmmm hepinizi öptmmmm..... :)))

slm arkadaşım ben daha 3 aylık evliyim 1 aydır çocuk yapmaya karar verdik bende aşırı bel,kasık ve baş ağrısı var özellikle belim adet olacakmısım gibi ağrıyo sürekli dizlerim bacaklarım çok ağrıyo inan ne yapacağmı bilmiyorum kendimi ümitlendirmemek için üşütmüşümdür falan diyorum ama gecmedi 3 gündür sence hamile olabilirmiyim çok toyum bana yardım edersen çok sevinirim:eek:[/QU

canim elbette hamilelik belirtisi olabilir ama adet belirtileride iolabilir malesef adet gunun ne zaman cnm geciktimi yoksa geciktiyse olabilir cnm senin icin hayirlisi olsun

adetime daha 16 17 gün var canım ya

Kızlarrrrrrr,,,

Ben sizlere birşey sormak istiyordum benim son zamanlarda ğöğüslerim dolgunlaştı ve aşırı kaşınmaya başladı sizce hamilemiyim ayrıca adetime 3 gün kaldı sizce adetim yaklaştığı için mi yoksa hamilelik belirtileri midir? Ltf. bir cevap yazınnn çok heyecanlıyımmmmm hepinizi öptmmmm..... :)))

valla ben ne desem yalan olur bende çok toyum ama bildiğim kadarıyla hamilelikte gögüsler dolgunlaşıo

canım sen ozaman umutlanma hem daha yenısın şimdiden umutlanırsan bak ben 2.5 yıldır beklıyom olmuyo

sevgicim ,

Adetine daha çok varmış bence bekle hamilelik belirtisi olabilir de olmayabilir de allah gönlüne göre versin canım.

daha adetime çok var bu belirtiler hamilelik belirtisi olamazmı test yapsam çıkarmı acaba

X