Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ya sormadınmı Dr. nedir gebelik oranım yüzde kaç diye hayda bu ne şimdi kızım sen gebesin olay bitmiştir :) Şaka bir tarafa hakkında hayırlısı.Canımcım şimdi ben dün adet olmam gerekti olmadım.daha önce ilişkiden 10 gün sonra kan testi yaptırdım kendimde evde idrar testi yapmıştım ikiside negatifti LAKİİİİİİİİNNNNNN bugün sabah evde yaptığım idrar testi pozitif çıktı :) ama anlamadım tabi silik çizgi hastanedikeler pozitiftir dedi ama doktor değillerdi.Kan testi yaptırdım şimdi aramalarını bekliyorum test sonucu ne anlamdım şimdi ben hamilemiyim değilmiyim sence :)

inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.kız kalbimiz birmiş.dün sabaha kadar senin için dua ettiiiiiiiim ben.inşallah hamişsindir arkadaşım.bak gözlerim doldu.allah dualarımı kabul ediyo galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızım hamileik olmazsa o çizgi hiç çıkmıo.ama benim gibi belki değer düşüktür çok yeniyse benimde kafam karıştı işte.

sonuç ne zaman çıkacak ay ölürüm meraktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebeğime.kız anlatsana

canım neyini anlatim ki yerime sıgamıyorum akşama doğru çıkarmış.Ya idrar testindeki o çizgi birşey olmazsa çıkmazdı değilmi yoksa normalmi çıkması ayyyyyyyyy çok kafam karıştı bak aynı günde yine nelerle uğraşıyoruz :)

kız sorma seninle herşeyimiz aynı çıkıo.ya benimde senin gibi işte çıkıo ama tam değil.annemi aradım dedim bidaha kan ver dio doktor.kafa karıştırıyolar dedi.bikaç gün sonra hala varsa zaten çıkar testte dedi.bırak bekle dedi.para kazanmak içinde zırt pırt tahlil istiyo olablirler

neyse ben bikaç gün bekliycem.hala devam ederse çıkar zaten.ama seninkini çooook merak edioooom arkadaşım.nasıl için kıpır kıpır dimi?bari senin değerlerin yüksek çıksın yaaa.ama silik çıktıysa seninde hcg değeri düşük çıkabilir.kaçta arıycaklar seni

kız nerdesiiiiiiiiiin çatlatma beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım evde duramadım yeni geldim ama telesekreterde msj yok aramamışlar demkki ay çatlıycaaaaaammmmmmmmmmm

ya öldürdün beni meraktan yaaaaaa.kaç saattir seni bekliooom.sen sanırım yurt dışındasın.içime öyle doydu.orda daha çabuk sonuçlanır.

ya hiç sorma Yahshe öldüm ya hala aramadılar .Ya ben hamiş miyim değilmiyim ne bu şimdi .Birde telefonde değer falan söylemiyorlar pozitif yada negatif diyorlar

ama dğer pozitife yakınsa ihtimal var bekleyin bidaha yapalım derler .bak bende adetimin 3.günü alınan kana göre 3402 biliyosun ama 3500 müş normali şimdi 4 gün geçtiya kesin yarın daha yüksek çıkacak.sanada ihtimal kuvvetliyse kesin bişiler derler arkadaşım.dünde ben senin gibiydim.öldüm meraktan

ama dğer pozitife yakınsa ihtimal var bekleyin bidaha yapalım derler .bak bende adetimin 3.günü alınan kana göre 3402 biliyosun ama 3500 müş normali şimdi 4 gün geçtiya kesin yarın daha yüksek çıkacak.sanada ihtimal kuvvetliyse kesin bişiler derler arkadaşım.dünde ben senin gibiydim.öldüm meraktan

sen hamile degilmiydin ben yanlışmı hatırlıyorumCADIARZU

hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm kan testi pozitif çıkmış aradılar darısı herkesin başına inşallahhh:)

hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm kan testi pozitif çıkmış aradılar darısı herkesin başına inşallahhh:)

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasıııııııın.bak işte ben sana ne dedim benim duam tutar demedimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.oleyyyyyyyyyy.ay ağlıyorum varya çok duygulandım senin için

ya bebeğime ne dediler anlat lütfen.çatladım seni beklemekten.ay inanamıom.aynı zamanda hamiş olduk.aynı zamandada doğururuz inşalahhhhh

ben arıyamıom.ya bi aksilik olursa die.sadece iş arkadaşlarım ve annem bilio.içimdeki tedirginlik geçmedi

yahshe arkadaşım eğer kandaki değeri yalnış yazmadıysan bu değer oldukça büyük bir değer,senin şu anda kese bile gözükür.0 ile 10 arası negatiftir,10 nun üstü pozitiftir.sayı 1500 e ulaştığı zaman kese gözükür.bu değerlere rağmen hala şüpheli konuşmaları beni çok şaşırttı.emin ol çok iyi biliyorum beta hcg değerlerini çünkü yazın tüp bebek yaptırdım ve kimyasal gebelikle sonuçlandı.o zaman sürekli kan tahlili yapıldı.3500 normal olanı demeleri saçmalık.

X