Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GördümMerhaba adetime 3 gün var aslında idrarımı 2 saat önce yapmıştı sonra birden test yapmak istedim hayali bi çizgi var görüyor musunuz acaba sizde
Gördüm bende ya biz paronayak gibi her şeyi görüyoruz ya de hamileyizGördüm
Bu da benim 5 gün. Var görüyor musun
Ne bilim canım psikolojim gittiGördüm bende ya biz paronayak gibi her şeyi görüyoruz ya de hamileyiz
Aynen valla senin satın kaçNe bilim canım psikolojim gitti![]()
20 mart.canim seninAynen valla senin satın kaç
14 Mart benimde bi belirtin var mı20 mart.canim senin
Yok beyaz akıntı var sadece senin14 Mart benimde bi belirtin var mı
Test penceresi dışında kalıyor ama bariz ince kırmızı bi çizgi daha var dimiGördüm bende ya biz paronayak gibi her şeyi görüyoruz ya de hamileyiz
Beyaz akıntı göğüslerim şiş uçları ara ara sızlıyor ve sık idrara çıkıyorumYok beyaz akıntı var sadece senin
Sat kaçTest penceresi dışında kalıyor ama bariz ince kırmızı bi çizgi daha var dimiher ay ümitlenmekten bıktım ama yine de ihtimal var mıdır diye ümit ..Eki Görüntüle 3574576
13martSat kaç
ben yarın sabah tekrarlıycam kızlar13mart
Ay yap ilk idrarla testin varsaben yarın sabah tekrarlıycam kızlar
Yapılan canım ölüyorum sabırszlıktan çok bekledikAy yap ilk idrarla testin varsaçıkmazsa da adet gününde yaparsınnnnnnn
Ayyyy ne zamandır bekliyorsun inşallah olur bu seferYapılan canım ölüyorum sabırszlıktan çok bekledik![]()
Ben bunda da görüyorum yani kalite düşmesine rağmen inşallah yarın daha netleşirYapılan canım ölüyorum sabırszlıktan çok bekledik![]()
İnşallah canım senin var mı bi belirtinBen bunda da görüyorum yani kalite düşmesine rağmen inşallah yarın daha netleşir
Vallahi hiç kendimi dinlemiyorum varsa bile hissetmiyorumİnşallah canım senin var mı bi belirtin
Hayırlı sonuçlarınızo bekliyorum benim de 5 gün varİnşallah canım senin var mı bi belirtin