Erken gebelik testinde silik çizgi

Artemis77

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
47
13
33
Kızlar şimdi predictor early gebelik adeetimden 4gün önce yaptım. Silik ama çok silik hayalet bir çizgi çıktı telefonda resimle asla belli olmadığı için çekmedim. Hatta ışığı belli bir açıda tutunca daha belli oluyor. Şimdi bu şekilde test sonucu olup da hamile kalan var? Yardım lütfenn

Kızlar şimdi predictor early gebelik adeetimden 4gün önce yaptım. Silik ama çok silik hayalet bir çizgi çıktı telefonda resimle asla belli olmadığı için çekmedim. Hatta ışığı belli bir açıda tutunca daha belli oluyor. Şimdi bu şekilde test sonucu olup da hamile kalan var? Yardım lütfenn
Net sonuç istiyorsan adetin gecikmesini beklemelisin adetden önce insan emin birsey diyemiyor malesef varsada cikmiyor yeni oldugu için

Öyle tabi hep beklerdim de 6ay oldu bu ay. Olmayacak mı acaba demeye başladım. Sanırım sabrım yavaş yavaş tükeniyor. O yüzden adetimi bekleyemedim. Ama keşke bekleseymişim şimdi kafam daha çok karıştı.

Bende hemen hemen aynı zamanda sizin gibi aşırı silik görmüştüm çizgiyi beta 12 falan çıkmıştı hatta. Yarın bir kan verin inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bende hemen hemen aynı zamanda sizin gibi aşırı silik görmüştüm çizgiyi beta 12 falan çıkmıştı hatta. Yarın bir kan verin inşallah güzel sonuçlar alırsınız
2aydır gebelik dışında tiroid dolayısıyla diğer ayda enfeksiyon dolayısıyla kan tahlili verdim. Her negatif cidden insandan bir şey alıp götürüyor. Pazartesiyi bekleyeyim dedim de dayanamadım işte. Yani benimki o kadar silik ki göz yanılması mı diye defalarca kez baktım. Sizin de öyle miydi?

Benim çok silik cıkmıstı sonra kan verdim 2,75 çıkmıştı. Sonradan tekrarlamaktan başka çareniz yok. Varsa da değeriniz çok düşüktür. Prediktör çok hassas bir test markası.

Ya benimde başıma aynısı geldi hatta şimdi konu açtım cokkk silikti ama vardı özellikle daklarca gün ışığında baktım vardı fotoğraf ta çıkmıyordu aceba hamilemiyiz

2aydır gebelik dışında tiroid dolayısıyla diğer ayda enfeksiyon dolayısıyla kan tahlili verdim. Her negatif cidden insandan bir şey alıp götürüyor. Pazartesiyi bekleyeyim dedim de dayanamadım işte. Yani benimki o kadar silik ki göz yanılması mı diye defalarca kez baktım. Sizin de öyle miydi?
Evet evet, düşünün testten bir sonra ki gün beta 12 çıktı. Bende tiroit hastasıyım maalesef. Beklemek çok zor biliyorum ama işte hayırlı vakti var her şeyin. İnşallah bu kez güzel haberler alırsınız

Evet adetime 3 gün var şimdi de kırmızı bir lekelenmem oldu. Ama bende rahim içi yara var arada böyle kanama yapıyor şu an hangisi anlayamadım. Kafam daha da karıştı bakalım bekleyeceğim. İnşallah çok teşekkür ederim 🌸🌼

Gecen ay benimde boyleydi kimyasal oldu

Erken gebelik testinde bende yapdm belli belirsiz cizgi ama negatif oluyor kuruma cizgisi diyorlar
Evet ama ilk 5dakikadan sonra çıktı benimki. Şu an evet net bir kuruma çizgisi var testimi atmadım kuruma çizgisi bariz şu an. Fakat benim baktığımda 10dakika geçmeden çok ama çoook silik bir çizgi vardı.

Evet ama ilk 5dakikadan sonra çıktı benimki. Şu an evet net bir kuruma çizgisi var testimi atmadım kuruma çizgisi bariz şu an. Fakat benim baktığımda 10dakika geçmeden çok ama çoook silik bir çizgi vardı.
Benimkide ayni oyleydi canim ama bikac gune adet oldm basi testler boyle yapiyor malesef

X