• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testinde silik çizgi emin olamadım yardımcı olur musunuz?

melek1453we

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
4
0
1
24
Merhabalar gününüz güzel geçsin 1 yıllık evliyim bugün bel ağrısı ve adet günümün 3 gün gecikmesi ile test yaptım. Karın bölgemde ağrım var ama emin olamıyorum. Test sonucumu ekliyorum. Test için internette kötü yorumlar gördüm. Silik bir çizgi var ama emin olamıyorum daha öncesinde böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-01-08 at 12.02.59.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-08 at 12.02.59.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 19
  • WhatsApp Image 2025-01-08 at 12.02.43.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-08 at 12.02.43.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 18
Merhabalar gününüz güzel geçsin 1 yıllık evliyim bugün bel ağrısı ve adet günümün 3 gün gecikmesi ile test yaptım. Karın bölgemde ağrım var ama emin olamıyorum. Test sonucumu ekliyorum. Test için internette kötü yorumlar gördüm. Silik bir çizgi var ama emin olamıyorum daha öncesinde böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Bu testin aynısı bende de silik çizgi çıkarmıştı ama ama sonuç negatif ti 🥺

Başka marka test ile tekrar et bence inşallah vardır

Back