- 7 Nisan 2022
- 1.056
- 1.498
- 63
- 21
- Konu Sahibi nescioquisegosum
-
evet sanırım. kaset test için 11 günlük gecikme gerekiyormuş galiba onun için de daha erken sanırımTest zaten baştan bozukmuş.
Sizin yerinizde olsam kaset test yapardım. Bence diğerine göre daha güvenilir.
Hayır ya öyle birşey yok bazısı gecikmeden bile öğreniyor kaset testleevet sanırım. kaset test için 11 günlük gecikme gerekiyormuş galiba onun için de daha erken sanırım
teşekkür ederim bugün yapayımHayır ya öyle birşey yok bazısı gecikmeden bile öğreniyor kaset testle
Yaptinizmi test acaba hamilemisinzevet sanırım. kaset test için 11 günlük gecikme gerekiyormuş galiba onun için de daha erken sanırım
2 kere kaset test yaptım değilim ama regl de olmadım daha. umarım değilimdir gerçekten çünkü bugün tomografiye girdim.Yaptinizmi test acaba hamilemisinz
Adet oldunuz mu acaba yoksa hamilemisinz gecikmemiz vardiya2 kere kaset test yaptım değilim ama regl de olmadım daha. umarım değilimdir gerçekten çünkü bugün tomografiye girdim.
olmadım hayır. yarın doktora gideceğimAdet oldunuz mu acaba yoksa hamilemisinz gecikmemiz vardiya
Hakkinizda hayirlisi insaAllaholmadım hayır. yarın doktora gideceğim
hamile olduğumu da pek düşünmüyorum. korundum ve hiç belirti yok. belirtiler ne zaman başlar bilmiyorum ama hiç hissetmiyorum. bir de tomografiye girdiğim için gebelik varsa ve zarar gördüyse diye korkuyorum. bekliyorum hala.Adet oldunuz mu acaba yoksa hamilemisinz gecikmemiz vardiya
çok sağ olun.Hakkinizda hayirlisi insaAllah
Ozmn strs kaynaklimi acaba gecikmesi kalbinizden gecen nyse o olsun insaAllah ama suphenz varsa girmeseydiniz keske tabi mecburiyse bilemem ama .iyi haberler bekliyoruzhamile olduğumu da pek düşünmüyorum. korundum ve hiç belirti yok. belirtiler ne zaman başlar bilmiyorum ama hiç hissetmiyorum. bir de tomografiye girdiğim için gebelik varsa ve zarar gördüyse diye korkuyorum. bekliyorum hala.
iki test de negatif çıkınca yoktur diyerek girdim aslında. ama hala regl olmayınca yine şüphelenmeye başladımOzmn strs kaynaklimi acaba gecikmesi kalbinizden gecen nyse o olsun insaAllah ama suphenz varsa girmeseydiniz keske tabi mecburiyse bilemem ama .iyi haberler bekliyoruz
Bende ayin 9nu bekliyorum bakalim bi test yaptm negatifti ama erknwn yapmistim kendimi tutucam adet gunu beklicemiki test de negatif çıkınca yoktur diyerek girdim aslında. ama hala regl olmayınca yine şüphelenmeye başladım
inşallah güzel sonuçlar alırsınızBende ayin 9nu bekliyorum bakalim bi test yaptm negatifti ama erknwn yapmistim kendimi tutucam adet gunu beklicem
Amin Allh razi olsuninşallah güzel sonuçlar alırsınız
bugün regl oldum size de haber vereyim yarın da sizin güzel haberinizi bekliyorumBende ayin 9nu bekliyorum bakalim bi test yaptm negatifti ama erknwn yapmistim kendimi tutucam adet gunu beklicem
Ben de regl oldum bugun hatta birgun erken oldum bile.leke var bugun gordum yarin da normal kanamam başlar hayirlisi hakkimizda Rabbim ne zaman nasip ederse olacaktir kalbimizi ferah tutalimbugün regl oldum size de haber vereyim yarın da sizin güzel haberinizi bekliyorum
Ben bu sefer bi ovulasyn testi alcm hic almamisim nasil kullaniiyor eczaneye sorcam insaAllah bide onu deneyim bakalim burdan okuyorum onu kullannan cok arkadaslar var dedim bi de ben denim.bakalim nasil bisey:)bugün regl oldum size de haber vereyim yarın da sizin güzel haberinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?