- 22 Haziran 2024
- 87
- 55
- 38
-
- Konu Sahibi Hamileyizbiz
Artimet mi markasıKimse yok mu?
Değil happy daysArtimet mi markası
Olmasa çıkmazdı bence pozitif ama adetiniz geçince kan verin daha net olurMerhabalar,
Adetime 3 gün kala yaptım sizce gebelik var mı?
Çok belirtim yok sıcak basması ve bel ağrısı dışında.. şimdiden teşekkürler
Belirtiler o yönde evet var gıbı inşallah vardır ya mutlu haberı alalım ama bir de kaset yapsan mı en garantısı o olucak erken gebelik testleri biraz suphelı oluyor en ıyısıde biraz pahalı bırde kaset denesen mi lütfen onu yap paylaş olmasını diliyorum güzel haberı alalımDeğil happy days
Ah keske onla alakası olsa olmayanlarda da cıkıyor erken gebelik testleri cok kafa karıştırıcı ama bencede var gibi belırtı de varOlmasa çıkmazdı bence pozitif ama adetiniz geçince kan verin daha net olur
Hiç erken gebelik testi yapmadım varsa bişey normal testlerde de çıkıyor canım yıllarca uğraştığım için pozitif değilse asla ama asla yalancı pozitif bile görmedim :) bnm tüp bebekti ama natural transfer yani tam yumurtlama dönemi transfer oldu ve Adetime 3 gün kala normal testte çıkmıştı silikte olsaAh keske onla alakası olsa olmayanlarda da cıkıyor erken gebelik testleri cok kafa karıştırıcı ama bencede var gibi belırtı de var
Ah kuzu ben neler çektim vallahi sekiz ay boyunca hep test yaptım açtığım konularda da görebilirsin o kadar net pozitifler gördüm ki bir de sadece bende değil burada çoğu kadında gören var eskiden mi tesler kaliteliydi şimdi adileşti anlamadım o yüzden her zaman kaset teste güveniyorum bu arada çok çok sevindim çok güzel bir haber Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah İyi ki de sen de çıkmamış en azından o şekilde üzülmemişsin o yıpratıcı bir süreç oluyor daha çok bende az Önce bunla alakalı bir konu açtım en azından bildiğim test markasını önerdim ki insanlar üzülmesin yanılmasın diye sen kendine çok iyi bak bebeğine odaklan güzel bir bebek olsunHiç erken gebelik testi yapmadım varsa bişey normal testlerde de çıkıyor canım yıllarca uğraştığım için pozitif değilse asla ama asla yalancı pozitif bile görmedim :) bnm tüp bebekti ama natural transfer yani tam yumurtlama dönemi transfer oldu ve Adetime 3 gün kala normal testte çıkmıştı silikte olsa
Kendını rica ediyorum strse sokma ablacım asla bak kaset al yap sen sonra saglık ocağına git daha zaman varken hafta sonu mujdelı haberlerle gecsınBen 38 yaşındayım Ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim Eylül ilk haftası düşük oldu normal yolla hamile kalmıştım. o yüzden hem biraz korku hem heyecan var içimde umarım vardır ve sağlıklıdır
Tamam canım benim inşallah güzel haberler veririm buradanKendını rica ediyorum strse sokma ablacım asla bak kaset al yap sen sonra saglık ocağına git daha zaman varken hafta sonu mujdelı haberlerle gecsın
Sabırsızlıkla beklıcem ne zaman yapıcaksın peki ona göre girip bakıcamTamam canım benim inşallah güzel haberler veririm buradan
Sabırsızlıkla beklıcem ne zaman yapıcaksın peki ona göre girip bakıcam
Sağol canım benimkiler büyüyorlar çok şükür darısı isteyenlere İnşaAllahAh kuzu ben neler çektim vallahi sekiz ay boyunca hep test yaptım açtığım konularda da görebilirsin o kadar net pozitifler gördüm ki bir de sadece bende değil burada çoğu kadında gören var eskiden mi tesler kaliteliydi şimdi adileşti anlamadım o yüzden her zaman kaset teste güveniyorum bu arada çok çok sevindim çok güzel bir haber Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah İyi ki de sen de çıkmamış en azından o şekilde üzülmemişsin o yıpratıcı bir süreç oluyor daha çok bende az Önce bunla alakalı bir konu açtım en azından bildiğim test markasını önerdim ki insanlar üzülmesin yanılmasın diye sen kendine çok iyi bak bebeğine odaklan güzel bir bebek olsun
Evet kaset asla yanıltmıyor ama maalesef erken gebelik testleri cok üzücü sonuclar veriyor bir tanesi haric artık gerçekten uzman oldum beni koysalar kadın doğuma doktorluk yaparım yaniSağol canım benimkiler büyüyorlar çok şükür darısı isteyenlere İnşaAllahkaset test yaptım ben hep
Sağol canım uğraşınca öğreniliyor maalesef tecrübe oluyor tebrik ederim doğum yaptın mı kaç haftalık hamilesinEvet kaset asla yanıltmıyor ama maalesef erken gebelik testleri cok üzücü sonuclar veriyor bir tanesi haric artık gerçekten uzman oldum beni koysalar kadın doğuma doktorluk yaparım yanigerçekten profesyonel oldum neyin ne olduğunu artık cözuyorum bir kendimi faydam yoktu çok şükür artık ben de müjdeli haberi aldım tabii ki Allah bağışlasın bu arada ablacığım
Yok ablacığım ya ben daha çok var benim benim biz daha yeni yeni öğrendik bir hafta oldu sanırım belki daha fazla olmuş olabilir yanlış hatırlamıyorsam 13 Kasım mıydı 14 Kasım’da mı ne öğrendim 30ile üç gün önce 900 civarı cıktı bugun 1800lerde olması lazım kese görünür mü bilmiyorum bazıları görünmüyormuş o yüzden ben de biraz daha bekliyim dedim ben de hiç belirtisi de yok hiç anlamadım yani hiç öyle bir gebelik belirtisi yaşamıyorum ağrı dışında bulantı falan hiç olmadı inşallah böyle gider de olmaz ama abla şunu söyleyebilirim her saat başı öyle bir acıkıyorum hiç yememişim gibi şimdiden kilo aldım bilmiyorum bu böyle giderse ben ne yapacağımSağol canım uğraşınca öğreniliyor maalesef tecrübe oluyor tebrik ederim doğum yaptın mı kaç haftalık hamilesin
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinYok ablacığım ya ben daha çok var benim benim biz daha yeni yeni öğrendik bir hafta oldu sanırım belki daha fazla olmuş olabilir yanlış hatırlamıyorsam 13 Kasım mıydı 14 Kasım’da mı ne öğrendim 30ile üç gün önce 900 civarı cıktı bugun 1800lerde olması lazım kese görünür mü bilmiyorum bazıları görünmüyormuş o yüzden ben de biraz daha bekliyim dedim ben de hiç belirtisi de yok hiç anlamadım yani hiç öyle bir gebelik belirtisi yaşamıyorum ağrı dışında bulantı falan hiç olmadı inşallah böyle gider de olmaz ama abla şunu söyleyebilirim her saat başı öyle bir acıkıyorum hiç yememişim gibi şimdiden kilo aldım bilmiyorum bu böyle giderse ben ne yapacağım