ERKEN GEBELİK TESTİMİ YORUMLAR MINIZ ACİL? İLK DEFA YAPTIM.

hiranurr01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
6
1
26
Merhaba 8 Kasımda regl oldum ve yumurtlama dönemimde çalışmalar yaptım. Beyaz sıvı akıntımda bugünden itibaren çoğaldı. Test yaptım ama ikinci çizgi çok silik çıkmış gibi duruyor. Sizde görebildiniz mi? Sizce pozitif mi? İlk kez çocuğum olacak gebeysem. Yorumlar mısınız?

Eklentiler

• 1.jpeg
    1.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 50
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    97 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba 8 Kasımda regl oldum ve yumurtlama dönemimde çalışmalar yaptım. Beyaz sıvı akıntımda bugünden itibaren çoğaldı. Test yaptım ama ikinci çizgi çok silik çıkmış gibi duruyor. Sizde görebildiniz mi? Sizce pozitif mi? İlk kez çocuğum olacak gebeysem. Yorumlar mısınız?
Yumurtlama günün nezamandı canım silik bir çizgi var ama bazı testlere güven olmuyor markası nedir testin

Yumurtlama günün nezamandı canım silik bir çizgi var ama bazı testlere güven olmuyor markası nedir testin
24 25 Kasım gibi yumurtlama dönemimdi o günler çalışmalar yaptık. Freely erken gebelik testi idi markası. Sabah ilk idrarla yaptım. Kan vermeye gerek var mı sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz?

Canım bence testi bi kaç gün sonra tekrarla var gibi duruyor bende ikinci çizgiyi çok silik gördüm 🥰

24 25 Kasım gibi yumurtlama dönemimdi o günler çalışmalar yaptık. Freely erken gebelik testi idi markası. Sabah ilk idrarla yaptım. Kan vermeye gerek var mı sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz?
Bence başka testlerle de deneyin ama yumurtlama üstünden 10 11 gün geçmiş yani bir iki gün koyulaşma olacak mı takip edin derim

Merhaba son durum nedir benim de aynen böyle çıktı ama güvenemedim

Eklentiler

• 1000009343.jpg
    1000009343.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 12
X