Erken gebelik testime bakar mısınız?

lavinyadua

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
7
4
34
Merhaba kızlar, erken gebelik testi yaptım predictor, şöyle aşırı silik bir çizgi var. Reglme 2 gün var bütün regl belirtilerini yaşıyorum. Yine de bir umut olabilir mi diyorum.. daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Ayrıca bu ay hep ovülasyon testi ile kontrol ettim hiç pick yapmadı ama ikinci çizgiyi gördüm ovülasyon testinde lütfen gebelik testime bir yorum yapar mısınız ?

Eklentiler

• IMG_5735.jpeg
    IMG_5735.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba kızlar, erken gebelik testi yaptım predictor, şöyle aşırı silik bir çizgi var. Reglme 2 gün var bütün regl belirtilerini yaşıyorum. Yine de bir umut olabilir mi diyorum.. daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Ayrıca bu ay hep ovülasyon testi ile kontrol ettim hiç pick yapmadı ama ikinci çizgiyi gördüm ovülasyon testinde lütfen gebelik testime bir yorum yapar mısınız ?
Çizgi hemen mi çıktı

Kaç dakika içinde çıktı

Benimki de böyle çıkmıştı çoğu belirtileri yaşadım hcg 23 çıktı reglim 5 gün gecikti çok inanmıştım ancak bugün bir anda kanamam geldi regl olmuşum hastaneye gittim kimyasal gebelik yaşamışım 🥺

Boyle cikti enfeksiyon olunca idrarda gogusleimiz de agriyor mu

Eklentiler

• 20241030_165103.jpg
    20241030_165103.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 42
Test bozuk gibi yenisini yapsanız daha iyi olur çizgiden ziyade çok ıslanmış gibi duruyor
Bu sabah yine yaptın 5 dk içinde çıkan sonuç bu gerçekten regl olacağım gibi karnım çalışıyor, heyecanlandım ama emin de değilim. Testlwrden yukardaki early predictor diğeri de trndyoldan aldığım ovülasyon testinin yanında gelen uyduruk bir test

Eklentiler

• IMG_5741.jpeg
    IMG_5741.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 29
Kan testi yaptırdım pozitif dedi doktor, kese ne zaman oluşur acaba inşallah sağlıkla kucaklarım Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarımız dolsun

Bu sabah yine yaptın 5 dk içinde çıkan sonuç bu gerçekten regl olacağım gibi karnım çalışıyor, heyecanlandım ama emin de değilim. Testlwrden yukardaki early predictor diğeri de trndyoldan aldığım ovülasyon testinin yanında gelen uyduruk bir test
Hayırlı olsun strip test daha net cevap vermiş zaten kese 4. 5. Haftasında görünür 🌸

X