- 18 Şubat 2016
- 296
- 46
- 98
- Konu Sahibi sorrandess
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende göğüs hassasiyeti yumurtlamadan beri devam ediyor ama mide bulantısı yok daha cok hazımsızlık var bir de kasıklarda batma kramp. Suanda da sağ kasığımda ve rahimde iğne batmaları oluyoaminnmide bulantısı göğüs hassasiyeti var bende ya sizde var mı
darısı size olsun canım inşallahayy hayırlı olsunn çok sevindim sizin adınıza![]()
şuan peki aynı şeyleri benimde yaşamamBende göğüs hassasiyeti yumurtlamadan beri devam ediyor ama mide bulantısı yok daha cok hazımsızlık var bir de kasıklarda batma kramp. Suanda da sağ kasığımda ve rahimde iğne batmaları oluyo
EVet bende olmustu. Ekimde kimyasal yasamiatim ocağın ilk haftasi regl gunumdu olmamistim. Rabbim hepimize sağliklı bebekler nasipe tsin insallahevet ben de aynısını yaşamıştım kimyasal olmuştu ancak kimyasalın hemen arkası sağlıklı gebelik derler inşallah öyle olur![]()
aminnndarısı size olsun canım inşallah![]()
evet benim de bu şekilde bir de ben birkaç gün önce çok çok hafif bir lekelenme yaşadım atnı gün bittiBende göğüs hassasiyeti yumurtlamadan beri devam ediyor ama mide bulantısı yok daha cok hazımsızlık var bir de kasıklarda batma kramp. Suanda da sağ kasığımda ve rahimde iğne batmaları oluyo
Yerleşme kanaması geçirmişsinevet benim de bu şekilde bir de ben birkaç gün önce çok çok hafif bir lekelenme yaşadım atnı gün bitti
bugün test yaptım ama çok çok hafif ya gölge gibi bilmiyorum bir de bugün sol kasığımda batmalar oldu bayaYerleşme kanaması geçirmişsin
Ben söküldüm regl oldum bugün ama bence seninki gebelik. Vücut ısım tam regl günü düştü sabahları hep ölçerim,sen de takip et eğer etmiyorsan.bugün test yaptım ama çok çok hafif ya gölge gibi bilmiyorum bir de bugün sol kasığımda batmalar oldu baya
o konuda bilgim yok nasıl takip etmeliyimBen söküldüm regl oldum bugün ama bence seninki gebelik. Vücut ısım tam regl günü düştü sabahları hep ölçerim,sen de takip et eğer etmiyorsan.
Sabah daha yataktan cıkmadan ateşini ölçmelisin, normalde örn ateş 36.7 falan senin 37 gibi cıkması lazımo konuda bilgim yok nasıl takip etmeliyim