Erken gebelik testim

nur2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
13
1
1
26
Kızlar merhaba bende yeniyim size danışmak istiyorum adet günüme 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ve sonuç gözle görülür bir pozitif değil ben görebiliyorum silik çok hafif sizce var mı tekrar test yapmalı mıyım akşam yaptım bu arada testi

Bu teste güvenmeyin.
Ben bu ay üçüncü kez klomen tedavisi gördüm klomen+ovitrelle iğnesi üç tane de güzel yumurtam vardı çok ümitliyim ama bir yandan da korkuyorum açıkcası ilk klomenle tedavimde hamile kalmıştım kalp atışını alamamıştık maalesef

bu teste güvenmeyin days doctor sanırım
olmayan gebeliği nasıl pozitif net çizgiyle çıkarıyor hala anlamış değilim
%99 yanlış çıkarıyor yüzde bir doğrudur o da şans eseri birine denk gelmiştir

Yaa gerçekten mi o zaman başka marka almalıyım hangi markalar güvenilir peki

İnşallah gebelik oluşmuştur tekrar test yaptın mı

Hayır ya test alamadım kızlar henüz yapmadım sabah ilk idrarla yapmak mı daha mantıklı akşam yapsam çıkmaz diye korkuyorum
İyi bi markayla sabah idrarıyla yap bence çünkü şimdi yaparsan ve çıkmazsa sabah idrarı değil diye mi çıkmadı diye aklın kurcalanır emin olamazsın

İyi bi markayla sabah idrarıyla yap bence çünkü şimdi yaparsan ve çıkmazsa sabah idrarı değil diye mi çıkmadı diye aklın kurcalanır emin olamazsın
Evet ya bencede aklım kalmasın çok stresli bir durum son klomen tedavim inşAllah olmuştur

Kızlar dün adet günümdü ama olmadım bugün hala olmadım ağrı vs de yok normalde adetten önce filan ağrım olurdu bilirdim adet olacağımı ama şu an yok bugün kaset test yaptım bilmediğim bir markadaydı bakar mısınız

Ben çok az gördüm ama varsada neden böyle çıkar ki testler

Eklentiler

• 5FAF6F24-9AF1-4BBA-BE05-F0E5CE56272C.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 453DF229-951A-445A-B0BA-F43133266AF8.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 26
  • 589E84EE-B08E-4826-87BA-10A39F2F8DD3.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…