Markası artimed ise yalanci pozitif çıkarıyor o yüzden başka bir marka ile deneyin tavsiyem
Bu teste güvenmeyin.
Markası artimed ise yalanci pozitif çıkarıyor o yüzden başka bir marka ile deneyin tavsiyem
Markası days doctor ben dayanamayıp akşam yaptım canımMarkası artimed ise yalanci pozitif çıkarıyor o yüzden başka bir marka ile deneyin tavsiyem
Ben bu ay üçüncü kez klomen tedavisi gördüm klomen+ovitrelle iğnesi üç tane de güzel yumurtam vardı çok ümitliyim ama bir yandan da korkuyorum açıkcası ilk klomenle tedavimde hamile kalmıştım kalp atışını alamamıştık maalesefBu teste güvenmeyin.
Yaa gerçekten mi o zaman başka marka almalıyım hangi markalar güvenilir pekibu teste güvenmeyin days doctor sanırım
olmayan gebeliği nasıl pozitif net çizgiyle çıkarıyor hala anlamış değilim
%99 yanlış çıkarıyor yüzde bir doğrudur o da şans eseri birine denk gelmiştir
başka marka ile denerseniz daha net sonuç olabilirsiniz eczanede satılan predictor markası en iyi ve en doğru sonuç çıkaran o test diyorlar onu alabilirsiniz biraz fiyatı yüksek amaYaa gerçekten mi o zaman başka marka almalıyım hangi markalar güvenilir peki
Çok teşekkür ederimbaşka marka ile denerseniz daha net sonuç olabilirsiniz eczanede satılan predictor markası en iyi ve en doğru sonuç çıkaran o test diyorlar onu alabilirsiniz biraz fiyatı yüksek ama
Days doktorda aynı malesef :/
İnşallah gebelik oluşmuştur tekrar test yaptın mıBen bu ay üçüncü kez klomen tedavisi gördüm klomen+ovitrelle iğnesi üç tane de güzel yumurtam vardı çok ümitliyim ama bir yandan da korkuyorum açıkcası ilk klomenle tedavimde hamile kalmıştım kalp atışını alamamıştık maalesef
Hayır ya test alamadım kızlar henüz yapmadım sabah ilk idrarla yapmak mı daha mantıklı akşam yapsam çıkmaz diye korkuyorumİnşallah gebelik oluşmuştur tekrar test yaptın mı
Evet başka marka alıcam inşallahDays doktorda aynı malesef :/
İyi bi markayla sabah idrarıyla yap bence çünkü şimdi yaparsan ve çıkmazsa sabah idrarı değil diye mi çıkmadı diye aklın kurcalanır emin olamazsınHayır ya test alamadım kızlar henüz yapmadım sabah ilk idrarla yapmak mı daha mantıklı akşam yapsam çıkmaz diye korkuyorum
Evet ya bencede aklım kalmasın çok stresli bir durum son klomen tedavim inşAllah olmuşturİyi bi markayla sabah idrarıyla yap bence çünkü şimdi yaparsan ve çıkmazsa sabah idrarı değil diye mi çıkmadı diye aklın kurcalanır emin olamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?