- 5 Kasım 2024
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi yorgundemek
Kızlar geçen salı öğle transfer işlemi yapıldı bende bugün gidip erken gebelik testi aldım ve denetim fakat yine tek çizgi enazından silik çıkması gerekmiyormuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 ekimde miydiKızlar geçen salı öğle transfer işlemi yapıldı bende bugün gidip erken gebelik testi aldım ve denetim fakat yine tek çizgi enazından silik çıkması gerekmiyormuydu
Erken yapmışsınız 2 gün sonra silik çizgi çıkarKızlar geçen salı öğle transfer işlemi yapıldı bende bugün gidip erken gebelik testi aldım ve denetim fakat yine tek çizgi enazından silik çıkması gerekmiyormuydu
5kasımda öğle saatlerinde transfer oldu tam 96 saat oldu29 ekimde miydi
5kasımda öğle saatlerinde transfer oldu tam 96 saat oldu
Ben de aynı gün transfer oldum 3. Gün taze transferdi hiç test yapmayı düşünmuyorum daha erken değil mi5kasımda öğle saatlerinde transfer oldu tam 96 saat oldu
Erken yapmışsınız 2 gün sonra
Canım kaçıncı gün embriyosu seninki? 5 kasımda olduysan çook erken yapmışsın testi biraz zaman ver embriyonun tutunması için iyi sonuçlar alırsın inşallah
Çok teşekkür ederim 5.gun embrıyosu çok heyecanlıyım bekleyemedım pazartesiye kadar beklıcem artık tekrar test için dua edın bizeCanım kaçıncı gün embriyosu seninki? 5 kasımda olduysan çook erken yapmışsın testi biraz zaman ver embriyonun tutunması için iyi sonuçlar alırsın inşallah
Evet bencede yapmayın psıklojık olarak 2saat bıle yıprattıBen de aynı gün transfer oldum 3. Gün taze transferdi hiç test yapmayı düşünmuyorum daha erken değil mi
İnşallah hayırlı iyi sonuçlar alırsınız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim 5.gun embrıyosu çok heyecanlıyım bekleyemedım pazartesiye kadar beklıcem artık tekrar test için dua edın bize
İnşallah canım inşallahİnşallah hayırlı iyi sonuçlar alırsınız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallahİnşallah hayırlı iyi sonuçlar alırsınız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Cok erken yapmissin ben 10. gün yapmıştım birazcik daha sabır daha 4 gün olmuş kanda bile çıkmaz5kasımda öğle saatlerinde transfer oldu tam 96 saat oldu
Çok teşekkür ederim bu yorumlar içimi rahatlattıCok erken yapmissin ben 10. gün yapmıştım birazcik daha sabır daha 4 gün olmuş kanda bile çıkmaz
Rica ederim ne demek her şey gönlünüzce olsunÇok teşekkür ederim bu yorumlar içimi rahatlattı