• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

yorgundemek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
6
1
1
28
Kızlar geçen salı öğle transfer işlemi yapıldı bende bugün gidip erken gebelik testi aldım ve denetim fakat yine tek çizgi enazından silik çıkması gerekmiyormuydu😔

Erken yapmışsınız 2 gün sonra

Canım kaçıncı gün embriyosu seninki? 😅 5 kasımda olduysan çook erken yapmışsın testi biraz zaman ver embriyonun tutunması için 😊 iyi sonuçlar alırsın inşallah

Canım kaçıncı gün embriyosu seninki? 😅 5 kasımda olduysan çook erken yapmışsın testi biraz zaman ver embriyonun tutunması için 😊 iyi sonuçlar alırsın inşallah
Çok teşekkür ederim 5.gun embrıyosu çok heyecanlıyım bekleyemedım pazartesiye kadar beklıcem artık tekrar test için dua edın bize 🙏☺️

Kızlar 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün 11. Günüm pazartesi kan vercem 10. ve 11. Gün erken gebelik testi yaptım böyle çıktı 10. Gün önce hafif çizgi 11. Gün daha belirgin çıktı progesteran kullanıyorum idrari etkiler mi yoksa pozitif mi yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_3586.jpeg
    IMG_3586.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 0F58CB0F-F3EF-408E-89DB-75BE0D9C46DC.jpeg
    0F58CB0F-F3EF-408E-89DB-75BE0D9C46DC.jpeg
    94 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün 11. Günüm pazartesi kan vercem 10. ve 11. Gün erken gebelik testi yaptım böyle çıktı 10. Gün önce hafif çizgi 11. Gün daha belirgin çıktı progesteran kullanıyorum idrari etkiler mi yoksa pozitif mi yardımcı olabilir misiniz
Gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin bebiş var görünüyor

Back
X