- 19 Ekim 2024
- 30
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi deniz60100
Radyasyon alacakmışsınız birde kesinlikle kan verin öncesinde. Bu teste göre var görünüevet
İnşallah vardırRadyasyon alacakmışsınız birde kesinlikle kan verin öncesinde. Bu teste göre var görünüyor
İnşallah gönlünüzden ne geçiyorsa o olsunİnşallah vardırkan testi hemen çıkar mı acaba
Malesef yasadigim ilçede özel hastane yok devlet aciline gitmeyi düşünüyorum şimdilikOzel hastane aciline gidip hamilelik suphem var beta baktirmak istiyorum de canim bakarlar
2 saate hastane sistemine sonuc duser
Hayirli olsun masallah
O da olur canim oraninda 2-3 saate duserMalesef yasadigim ilçede özel hastane yok devlet aciline gitmeyi düşünüyorum şimdilik
Evet haklısınız onemsemeyebilirler dediğiniz gibi yapiyim teşekkürlerO da olur canim oraninda 2-3 saate duser
Yarin emarim vardi test yaptim pozitif kanda netlestirmem gerek diye soylersen bakarlar
Devlet acilleri bazen böyle seyleri goz ardi edebiliyor
Devlet hastanesi acil görmediği için gebelik testi yapmiyormus mr i iptal edin dedi eve gelince iki test daha yaptımO da olur canim oraninda 2-3 saate duser
Yarin emarim vardi test yaptim pozitif kanda netlestirmem gerek diye soylersen bakarlar
Devlet acilleri bazen böyle seyleri goz ardi edebiliyor
Kesin varya bebiş çok net sonuçlarDevlet hastanesi acil görmediği için gebelik testi yapmiyormus mr i iptal edin dedi eve gelince iki test daha yaptım
İnşallah inşallahKesin varya bebiş çok net sonuçlar
Hamilesinnn hayırlısı olsunDuzensiz adet olduğum için adetime kaç gün var bilmiyorum ama yarın beyin mr i cektirecegim için olası bı gebelik var mı diye öylesine test yapmak istedim. Freely marka erken gebelik testi. Daha önce bu durumla karşılaşanlar yardımcı olabilir mi
Teşekkür ederimm inşallah kan testi de bı an önce halledebilirsemHamilesinnn hayırlısı olsun
En son adetin hangi gündüTeşekkür ederimm inşallah kan testi de bı an önce halledebilirsem
5 Ekim başlangıç 10 Ekim'de de bitmiştiEn son adetin hangi gündü
Ayy o zaman net var inşallah kan testin hemen çıkar banada haber ver5 Ekim başlangıç 10 Ekim'de de bitmişti
Tabiki kan sonucu çıkar çıkmaz haber veririm çok teşekkür ederimAyy o zaman net var inşallah kan testin hemen çıkar banada haber ver