erken gebelik testi

zrnucr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
22
2
26
merhabalar, regl 2 gün kala prodictor marka erken gebelik testi yaptım hafif silik bir çizgi var gibi geldi bana tecrübe olanlarınız yardımcı olabilir mi gebelik var mı sizce ?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-11-07 at 15.56.37.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 263
Bence reglinin 4 5 gün geçmesini bekle aynı sonuç alicakmi bak çünkü regli öncesi fazla gostermiyo bazı testlerde yanlış gosterebiliyor

Bence reglinin 4 5 gün geçmesini bekle aynı sonuç alicakmi bak çünkü regli öncesi fazla gostermiyo bazı testlerde yanlış gosterebiliyor
ilk gebeliğimde 4 gün öncesinde öğrenmiştim ama dış gebelik oldu bende pıhtılaşma sorunu var o yüzden biraz gerildim açıkçası

Kizlar merhaba bende anne olmaya calisan yorgun bin adayım test prodictor normalde cok cok dikkatli bakinca gorunen bi cizgi rengiyle oynayinca boyle ortaya cikti boyle hamileligini ogrenen var mi yardimci olur musunuz kör olcam testlere bakrken kendime engel olamiyorum adete 7 gun var cok istiyorum

ilk gebeliğimde 4 gün öncesinde öğrenmiştim ama dış gebelik oldu bende pıhtılaşma sorunu var o yüzden biraz gerildim açıkçası
Cok gecmis olsun canim bende haziran ayinda dış gebelik geçirdim su an beklemedeim biz tüp bebek yapiyorduk o ara kendiliginden olmusty bu gebelik ama dış gebelik çıktı sonrw bi daha kendiliginden cesaret edemedik kalwn embriyolari trasnfer ettik simdi beklemediyim tutup tutmicagi belirsiz sizin süreç nasil gecti ilacli rahim filmi cektirdiginiz dış gebeligin sebebi belli mi?bende doktlr sebep yok dedi o yüzden merak ettim

Merhabalar ben malesef dış gebelik oldugunu iç kanama ile birlikte öğrendim ameliyat sonrası diğer tüpte problem yok denildiği için rahim filmi cekilmedi

Benimde 4 gun kaldı 7 gun varken yaptım erken gebelik testi ile ama negatif sonuç aldım sabırsızlanıyorum test yapıp üzülüyoruz hepimiz

Bence regl tarihinizi bekleyin bende sizin gibi yapıyorum ama eğer varsa resimle oynamadan anlıyorsunuz zaten Allah kalbinize göre versin kan verin
Evet kendimizi kandiriyoruz gercekten bak buna katiliyorum bu ay bunu yapmayacagim. Kanamam oldu canim zaten insallah bu ay olur. Amin hepimizin insallah

Evet kendimizi kandiriyoruz gercekten bak buna katiliyorum bu ay bunu yapmayacagim. Kanamam oldu canim zaten insallah bu ay olur. Amin hepimizin insallah
Hayırlısı olsun her duamda varsınız hepiniz adetime 3 gun var ama regl agrisi çekiyorum boş boş bakalım bekliyorum

Hayırlısı olsun her duamda varsınız hepiniz adetime 3 gun var ama regl agrisi çekiyorum boş boş bakalım bekliyorum
Hic kafaya takmayin insallah olacak bende herkese dua ediyorum umarim en kisa zamanda guzel haberleri aliriz ben artik saldim hic kendimi hirpalamayacagim olacagi varsa olur gercekten insan maddi manevi cok yoruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…