Erken gebelik testi

Kızlar bu benim Cumartesi sabah yaptığım erken gebelik testi day’s comfort marka. Bugün sabah normal 5 tl lik testlerden yaptım negatif çıktı . Adetlerim günü gününe gelmez ama gecikme olarak 7nci gün hamilemiyim değil miyim anlayamadım ... yardımcı olur musunuz ? Böyle bir durum yaşayan var mı geç döllenme olabilir mi ?
Aynısı bana oldu miratech yaptım ertesi gün pozitif Kan testi yaptırdım hamileyim . Hayırlı olsun sende var görünüyor 🤗

Allah Allah hayırlısı olsun canım ya . Dur bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler . Hani daha sanki bişey belli değil mi ne anlamadım ben
Canım Allah’a bıraktım . Yarın doktora gözükücem. Testler negatif çıkıyor ama adet olamıyorum ilk kez başıma böyle bir şey geldi Benimde .. ben gebelik olduğunu düşünmüyorum ama böyle olmasının sebebini merak ediyorum 🤷‍♀️

2 hafta önce yaptırdım negatif rahimde inceydi
Allah Allah hayırlısı olsun canım ya . Dur bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler . Hani daha sanki bişey belli değil mi ne anlamadım
Canım Allah’a bıraktım . Yarın doktora gözükücem. Testler negatif çıkıyor ama adet olamıyorum ilk kez başıma böyle bir şey geldi Benimde .. ben gebelik olduğunu düşünmüyorum ama böyle olmasının sebebini merak ediyorum 🤷‍♀️
Allah hayırlısını versin canım iyi haberlerini bekliyorum. Kendine dikkat et ne olursa olsun da moralini sakın bozma

Allah Allah hayırlısı olsun canım ya . Dur bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler . Hani daha sanki bişey belli değil mi ne anlamadım

Allah hayırlısını versin canım iyi haberlerini bekliyorum. Kendine dikkat et ne olursa olsun da moralini sakın bozma
Sağol canım geldim doktordan dediki kan ver sonuçları çıksın bakalım bi dedi olmadı adet söktürücü vericek

X