- Konu Sahibi Gulpembe07
Ayy merak ettim acaba ne gelecek sonuçİnşallah öyledir kan tahlili verdim bu sabah sonucu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy merak ettim acaba ne gelecek sonuçİnşallah öyledir kan tahlili verdim bu sabah sonucu bekliyorum
Ya açıkcası ben umutlu değilim hiç ama Allah büyük haberdar ederim benim icin yüzde 99 yok bir şeyAyy merak ettim acaba ne gelecek sonuç
Olsun %1 de olsa varYa açıkcası ben umutlu değilim hiç ama Allah büyük haberdar ederim benim icin yüzde 99 yok bir şey
Allah büyük haber edicem sonuçtan alır almaz dua edin bana hanımlarOlsun %1 de olsa var
Kasetin içini açsana kaymış gibi görünüyor çizgiKızlar merhaba sizce test bozuk mu günüme 3 gün var erken test yaptım after 10 markası
Açtım tek çizgi içide bozuk değil kaymış mı diyorsunuzKasetin içini açsana kaymış gibi görünüyor çizgi
Bence 2-3 gün sonra tekrarlayın yada yarın sabah sabırsızlanıyorsunuz umarım vardır test böyle olunca benim içime sinmezdi tekrar yapıp attın bizeAçtım tek çizgi içide bozuk değil kaymış mı diyorsunuz
C çizgisi cok dısarda gibi geldi bazen t çizgisi içeride kalabılıyor görünmüyor ondan dedim içini açın diye. Bata kaç gün vardı?Açtım tek çizgi içide bozuk değil kaymış mı diyorsunuz
3 gün varC çizgisi cok dısarda gibi geldi bazen t çizgisi içeride kalabılıyor görünmüyor ondan dedim içini açın diye. Bata kaç gün vardı?
Evet yarın tekrarlamayı düşünüyorumBence 2-3 gün sonra tekrarlayın yada yarın sabah sabırsızlanıyorsunuz umarım vardır test böyle olunca benim içime sinmezdi tekrar yapıp attın bize
Canım bekle biraz daha3 gün var
Sağlık ocağında kan sonucum 0 negatifYarın testin varsa yap sabah uyanınca at buraya
Değilim CanımTestini gördüm geciktiysen yüksek ihtimal hamilesin
Yokmuş Canım kan testim 0 çıktı ama adette olmadım daha o kandan bu yanaYerlesme kanamasi falandir insallah hakkinizda hayirlisi neyse o olsun bebeginiz biliyordur size gelecegi zamani
Bekle bakalım bir kaç günDeğilim Canım
Adet olmadıkça umut kesilmez canımSağlık ocağında kan sonucum 0 negatif
Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı yaDeğilim Canım
Canım biliyorum sabretmek zor oluyor bende öyle idim ama en sağlıklısı adet gecikmesini bekle. Erken gebelik testleri bile 5-6 gün önce diyor ama çok var yapıp negatif alıp adet gecikince positif alan. Adettinde düzenliyse adetten 1 gün sonra yaparsın test ..Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya