Erken gebelik testi

Canım biliyorum sabretmek zor oluyor bende öyle idim ama en sağlıklısı adet gecikmesini bekle. Erken gebelik testleri bile 5-6 gün önce diyor ama çok var yapıp negatif alıp adet gecikince positif alan. Adettinde düzenliyse adetten 1 gün sonra yaparsın test ..
Evet bende bekleyeyim diyorum ama işte umudumda yok zaten bakalım ya

Evet bende bekleyeyim diyorum ama işte umudumda yok zaten bakalım ya
Umut etmemek en iyisi ben 5 aydır negatif görüyordum bu ay erken gebelik test ile positif gördüm sonra kan verdim negatif çıktı bir ara nedeni belli olmayan ilk kez bir kerelik kanamam oldu adet olmadım 🤷‍♀️ Bakalım yarın doktora gidicem enfeksiyon mu var diye .. başka bir şey gelmiyor aklıma

Umut etmemek en iyisi ben 5 aydır negatif görüyordum bu ay erken gebelik test ile positif gördüm sonra kan verdim negatif çıktı bir ara nedeni belli olmayan ilk kez bir kerelik kanamam oldu adet olmadım 🤷‍♀️ Bakalım yarın doktora gidicem enfeksiyon mu var diye .. başka bir şey gelmiyor aklıma
Aynen bi baktır canım bakalım ne çıkacak

Çok silik gölge gibi çıktı tam belli olmayabilir

Eklentiler

• AD999226-D285-4904-B91A-123A6F41174C.jpeg
    AD999226-D285-4904-B91A-123A6F41174C.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 462
X