- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 27
- Konu Sahibi Gulpembe07
Canım hiç yaptırmadım rahim inçe ne gebelik ne adet gelicek daha dedi 12 gün oldu bir ara kanamam oldu yazmıştım oda sadece 1 kere ne oldu anlamadım .Çatlatma iğnesi falan mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hiç yaptırmadım rahim inçe ne gebelik ne adet gelicek daha dedi 12 gün oldu bir ara kanamam oldu yazmıştım oda sadece 1 kere ne oldu anlamadım .Çatlatma iğnesi falan mı
Yarın bi test yap canım idrar yada öbür günCanım hiç yaptırmadım rahim inçe ne gebelik ne adet gelicek daha dedi 12 gün oldu bir ara kanamam oldu yazmıştım oda sadece 1 kere ne oldu anlamadım .
Canım olsa rahim kalınlaşırdı gebelik olsa rahim inçe dedi maalesef maydonoz suyu içeyim dediydim adet söktürücü olduğu icin eşim içme ne olur ne olmaz dedi bekliyorum bakalım ..Yarın bi test yap canım idrar yada öbür gün
Bekle canım birkaç gün daha bişey olmaz inşallh güzel bir haber alırsınCanım olsa rahim kalınlaşırdı gebelik olsa rahim inçe dedi maalesef maydonoz suyu içeyim dediydim adet söktürücü olduğu icin eşim içme ne olur ne olmaz dedi bekliyorum bakalım ..
Silik bir çizgi var gibi adettiniz geçiktikten sonra tekrar yapın koyulaşması gerekMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Canım bence birdaha testi 1 hafta sonra falan yap .. mevsimsel gecikme yada psikolojik olabilirMerhabalar hanımlar, 2 senelik evliyim yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz. Ama illede olsun değil deyip oluruna bırakmak istemiştik ancak öyle olmuyormuş, insan her ay umutlanıyormuş adetlerim çok düzenlidir, takvimime göre hiç şaşmaz. Sadece geçtiğimiz aylarda bi 8 günlük gecikme yaşadım ama diğer ay hemen normale döndüm. Bu ay yumurtlama zamanlarımı çok güzel değerlendirdiğimi düşünüyorum. Etrafımda konuşup fikir alabileceğim kimse olmadığı için de günlerdir burayı takip ediyorum. Adet olmam gereken tarih 15 aralıktı ve olmadım. Günlerdir süren kasıklarımda batma, göğüslerde büyüme ve ara ara vuran ağrılarım var. Adet zamanı geldiğinde olan göğüs ağrım bu değil başka bu, yada psikolojik olarak bana öyle geliyor.. ilave olarak aşırı uykusuzluk ve yorgunluk var. Tüm bunlar birikince kesin hamileyimdir diye düşündüm ama bu sabah bir erken gebelik testi yaptım, birde normal. ikiside negatif çıktı var mı bu testlerin yanılma payı, bizzat yaşayan... doktora gitmek istemiyorum, oda negatif çıkarsa çok üzülürüm evde bile üzüldüm onu kaldıramam.. düşünmek istemiyorum üstünde durmak istemiyorum ama gerçekten öyle olmuyormuş. Kaç gün geçerse tekrarlamam lazım testi yada zaten erken gebelik testi yaptım kesin yok mudur..
Yarın sabah ilk idararla yapayım bide canımSilik bir çizgi var gibi adettiniz geçiktikten sonra tekrar yapın koyulaşması gerek
Yap Canım tekrar paylaşYarın sabah ilk idararla yapayım bide canım
Az önce erken gebelik testi yaptım silik gölge gibi çıktıYap Canım tekrar paylaş
Paylaş canım ilk idrar olmayınca belki az çıkar bide yeniyseAz önce erken gebelik testi yaptım silik gölge gibi çıktı
Bak böyle canımPaylaş canım ilk idrar olmayınca belki az çıkar bide yeniyse
Canım çok çok az gözüküyor bence bir kaç gün bekle yenile acele etmeBak böyle canım
Evet canım baya az gözüküyor yarın sabah idrarla bir de yapayım biraz netleşir herhalde varsaCanım çok çok az gözüküyor bence bir kaç gün bekle yenile acele etme
Az önce yaptım yine silik çıktıCanım çok çok az gözüküyor bence bir kaç gün bekle yenile acele etme
Fotoğraf yükle canımAz önce yaptım yine silik çıktı
Fotoğraf yükle canım