- Konu Sahibi Gulpembe07
-
Evet bende bekleyeyim diyorum ama işte umudumda yok zaten bakalım yaCanım biliyorum sabretmek zor oluyor bende öyle idim ama en sağlıklısı adet gecikmesini bekle. Erken gebelik testleri bile 5-6 gün önce diyor ama çok var yapıp negatif alıp adet gecikince positif alan. Adettinde düzenliyse adetten 1 gün sonra yaparsın test ..
Umut etmemek en iyisi ben 5 aydır negatif görüyordum bu ay erken gebelik test ile positif gördüm sonra kan verdim negatif çıktı bir ara nedeni belli olmayan ilk kez bir kerelik kanamam oldu adet olmadımEvet bende bekleyeyim diyorum ama işte umudumda yok zaten bakalım ya
Aynen bi baktır canım bakalım ne çıkacakUmut etmemek en iyisi ben 5 aydır negatif görüyordum bu ay erken gebelik test ile positif gördüm sonra kan verdim negatif çıktı bir ara nedeni belli olmayan ilk kez bir kerelik kanamam oldu adet olmadımBakalım yarın doktora gidicem enfeksiyon mu var diye .. başka bir şey gelmiyor aklıma
Çok silik gölge gibi çıktı tam belli olmayabilirUmut etmemek en iyisi ben 5 aydır negatif görüyordum bu ay erken gebelik test ile positif gördüm sonra kan verdim negatif çıktı bir ara nedeni belli olmayan ilk kez bir kerelik kanamam oldu adet olmadımBakalım yarın doktora gidicem enfeksiyon mu var diye .. başka bir şey gelmiyor aklıma
Yaa beyaz yerdeki çizgi ise ben net görüyorum testi 3 gün sonra tekrar la canım koyulaşması lazım bu teste bakış koyulaşırsa kan ver derimÇok silik gölge gibi çıktı tam belli olmayabilir
Yarın sabah tekrarlarım canım herhalde varsa çıkarYaa beyaz yerdeki çizgi ise ben net görüyorum testi 3 gün sonra tekrar la canım koyulaşması lazım bu teste bakış koyulaşırsa kan ver derim
Yapıp atarsanız bakarız hayırlısıYarın sabah tekrarlarım canım herhalde varsa çıkar
Kahve lekem devam ediyor ara ara
Amin çok dua edinYapıp atarsanız bakarız hayırlısı
Ederim sizde benim icin edin hamileyseniz duanız kabul olurAmin çok dua edin
Değilim canım ama ediyorum herkeseEderim sizde benim icin edin hamileyseniz duanız kabul olur
Tekrar test verdiniz mi ?Değilim canım ama ediyorum herkese
Yok gibi canım ama adet gecikirse 4-5 gün sonra tekrarlasın belki çok çok yeni olabilirKızlar bu test arkadaşımın bakar mısınızEki Görüntüle 2737478 Eki Görüntüle 2737478
Aslında adet oldu cnm ama az ve kasık ağrısı devam ettiği için yapmış ben de ikilemde kaldım sağol yorum içinYok gibi canım ama adet gecikirse 4-5 gün sonra tekrarlasın belki çok çok yeni olabilir
Ne zaman oldu en sonAslında adet oldu cnm ama az ve kasık ağrısı devam ettiği için yapmış ben de ikilemde kaldım sağol yorum için
Adet oluyorum canım klomen başladımTekrar test verdiniz mi ?
Ne kadar sürmüş ve miktar önemli canım3 gün önce ama yoğun değilmiş
Bu ay inşallah canım .. bende doktora gittim bir şey bulamadı maalesef rahim inçe daha adet olmasın dedi bugün 12ci günümAdet oluyorum canım klomen başladım
Çatlatma iğnesi falan mıBu ay inşallah canım .. bende doktora gittim bir şey bulamadı maalesef rahim inçe daha adet olmasın dedi bugün 12ci günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?