Erken gebelik testi

Merhaba kızlar adetime 2 gün kala test yaptım sizce varmıdır

Eklentiler

• IMG_20200716_135344.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 118
Bu gün adet günüm çok ağrım var kramp giriyor kasıklarıma beklemedeyim adetime 5 gün kala kan testi yaptım 4.97 cıkdı benim gibi olan varmı

Kızlar mrb yeni katıldım aranıza kafam çok karışık çok silik ikinci bi çizgi var ama anlam veremedim adetime beş gün var

Merhaba postu gördüm ilaç kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim gebelik var mı yok mu emin olamadım ???

Eklentiler

• IMG_20200803_144220.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20200803_150008.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 59
Merhabalar bende ayın 28 inde yumurtladım yumurtlama testiyle çift çizgiyi gördük son bir kaç gündür sağ kasığım batıyor ağrımda oluyor akıntımda çok nezaman testte çıkar adetime 6 gün var daha

Ağrılarım başladı adetime beş gün var galiba buayda boş geçti evde test yaptım yek çizgi
Zihninizi rahatlatın lütfen kendınızı de bedenınızı de kasarak hamıle kalmanız mumkun degıl . Eger doktora gittiysenız bir sorun yoksa akısına bırakın . Bana doktor hersey yolunda size sadece sans dıleyebılırım demıstı . O gunden sonra kafaya takmayı bıraktım cunku bi sıkıntı yoktu dua etmekten baska ne yapabılırdım . Hic gebelık testı almadım evde kendıme soz verdım bi gun gercekten ıhtyacm oldugunda alıcam diye bos yere gebelık testi alıp kendımı üzmicem dıye . Gercekten de oyle oldu adetım geçti ben sabahında işe giderken test aldım ve kan verdım . Hakkınzda hayırlııs olsun ama lütfen kendınıze ezıyet etmeyın . Rahat olunca melegınız gelecektır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…