Hayırlısı olur inşallah bugunde olmazsan yarın kan ver bence indallah Rabbim kucağını doldururBende bugün adet günüm bakalı ne olacak bugünde normal gebelik testi yaptım çok silik çıktı bakalım hayırlısı
çatlatma tedavisi yada ilaç tedavisi görmediysen hamile olma durumun var adet tarihin ne zamanKızlar sizce gebelik varmı kan verdiim
çatlatma iğnesi kullandımçatlatma tedavisi yada ilaç tedavisi görmediysen hamile olma durumun var adet tarihin ne zaman
üzernden kaç gün geçti 14. gün net sonuç alınıyorçatlatma iğnesi kullandım
5 ve üzeri hamilelik var demek cok yeni büyük ihtimalKızlar sizce gebelik varmı kan verdiim
Tam 14 gün oldu yanı dün olacaktım amaç olmadım bugün. Biraz AP açık bir kanama oldu acaba yerleşmemi dedim kendi kendimeüzernden kaç gün geçti 14. gün net sonuç alınıyor
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar adetime 2 gün kala test yaptım sizce varmıdır
Test yaptır derim benMerhaba kızlar bugün adetimi geçeli 2 gün oldu dayanamadım test yaptm. Ama anlamadımbana yardımcı olur musunuz bu ne demek?Eki Görüntüle 2661161 Eki Görüntüle 2661161 Eki Görüntüle 2661161 Eki Görüntüle 2661162
Var gibi silik çizgi gözüküyorMerhaba kızlar adetime 2 gün kala test yaptım sizce varmıdır
Ben çizgi göremedim ama bekleyip tekrar yapınKızlar mrb yeni katıldım aranıza kafam çok karışık çok silik ikinci bi çizgi var ama anlam veremedim adetime beş gün varEki Görüntüle 2664542 Eki Görüntüle 2664543
Zihninizi rahatlatın lütfen kendınızı de bedenınızı de kasarak hamıle kalmanız mumkun degıl . Eger doktora gittiysenız bir sorun yoksa akısına bırakın . Bana doktor hersey yolunda size sadece sans dıleyebılırım demıstı . O gunden sonra kafaya takmayı bıraktım cunku bi sıkıntı yoktu dua etmekten baska ne yapabılırdım . Hic gebelık testı almadım evde kendıme soz verdım bi gun gercekten ıhtyacm oldugunda alıcam diye bos yere gebelık testi alıp kendımı üzmicem dıye . Gercekten de oyle oldu adetım geçti ben sabahında işe giderken test aldım ve kan verdım . Hakkınzda hayırlııs olsun ama lütfen kendınıze ezıyet etmeyın . Rahat olunca melegınız gelecektırAğrılarım başladı adetime beş gün var galiba buayda boş geçtievde test yaptım yek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?