• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

İlişkiden 6 gün sonra erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı reglme 3 gün var şuan erken mi yaptım acava
Biraz acele etmişsin canım adete 2 3 gün kala dene ben adete 5 gün kala dün denedim pozitif cıkdı 3 tane test yaptım kan verdim 4,97 cıkdı hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum bekliyoruz

İlişkiden 6 gün sonra erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı reglme 3 gün var şuan erken mi yaptım acava
Yani ilişkiden 6 gün sonra hiçbir teste çıkmaz. Zaten anca yolcuğu tamamlıyor. Bekleyin daha

Ben yumurtlamadan 15gun sonra kadar erken gebelik testi ve ayni gun kan testi yaptim hem gebelik testi pozitif cikti hem de kanda 64 cikti

Benimde yarın olcak 15 gun yapsam mi diye düşünüyorum
Yani ben ilk denemeden beri her ay yaptim test negatif ciktiginda da uzuluyor tabi insan ama iki durumu da goze alip yapacaksaniz yapin ki sonra uzmeyin kendinizi:)) pozitif gorunce insan cok seviniyor tabi ama hamilelik oyle sabir gerektiriyor ki ben 9.haftamda kaybettim bos gebelikmis o yuzden insan her seye hazirlikli olmak zorunda malesef,umarim guzel haberler alirsinz burada da pylasirsinz seviniriz🥰🙏

Cok üzüldüm rabbim en kisa zamanda indallah tekrardan o duyguyu tatmayi nasip etsin canim sana tabikide paylasirim yaptgim gun yazcam hemen 🤗😍

Bende erken gebelik testi yaptım adetime iki gün varken sizce varmı gebelik

Eklentiler

• D8CB5925-29DC-437C-B95B-984F79600DBE.jpeg
    D8CB5925-29DC-437C-B95B-984F79600DBE.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 36
Var canım hayırlı olsun ☺️ Kan verip emin olabilirsin ☺️

Benim iliskiden bi kac gun sonra sol kasgimda agrilar başladı karnimin altt kısmında bosluklarimda filan bugunde hafif hic yok denicek kadar pembe bi akıntım oldu adetime 6 gun var bide bacaklarım cok agryo
Bende bugün adet günüm bakalı ne olacak bugünde normal gebelik testi yaptım çok silik çıktı bakalım hayırlısı

Back