Erken gebelik testi

İnş hamileliğin çok rahat gecer bulantı kusma gbi şikayetlerin değişikliklerin oldu mu kilo aldın mı yada çok merak ediyorum nasıl bir duygu
Ayy canim benim Rabbim sana da nasio etsin gercekten burada hamile haberleri alinca cok seviniyorum. Bulanti sadece yemek kokusu aldigim zaman oluyor ama cok cikaracak gibi olmuyorum. Kilo almadin daha erken kilo almak icin ama istahim acildi diye düşünüyorum.
Insan hamile kaldiktan sonra cok düşünüyor acaba gelisimi nasil saglikli mi vs.diye. sagligindan emin olmadan insan hemen sevinemiyor dogrusu. Surekli diken üstünde oluyorsun.

Rabbim inş sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sıkıntı çekmezsin hiç kolay olur inş doğumun da hamilelik sürecinde rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip eder buradaki tüümm isteyenlere

Rabbim inş sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sıkıntı çekmezsin hiç kolay olur inş doğumun da hamilelik sürecinde rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip eder buradaki tüümm isteyenlere
Amin amin insallah hepimize.bizim Erken hamiellik belirtileri uzerine paylasimlar diye konumuz var hemen bu sayfanin basinda oraya gel orada yardimci oluyoruz birbirimize.

karbonata limon sikincada köpürüyor. O zaman limon...

Göğüsler de evet çok hassasiyet olur dolgun dolgun gözükür özellikle. Bide bi güzellik gelir genelde hamilelere gözler bakışlar bi tuhaflasir. Ben sudyeni çıkarıp ayna karşısında öyle bakmıştım hem tipim hem göğüslerim bi tuhaf duruyodu. Bence adet tarihinizde test yapın bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…