• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

İnş hamileliğin çok rahat gecer bulantı kusma gbi şikayetlerin değişikliklerin oldu mu kilo aldın mı yada çok merak ediyorum nasıl bir duygu
Ayy canim benim Rabbim sana da nasio etsin gercekten burada hamile haberleri alinca cok seviniyorum. Bulanti sadece yemek kokusu aldigim zaman oluyor ama cok cikaracak gibi olmuyorum. Kilo almadin daha erken kilo almak icin ama istahim acildi diye düşünüyorum.
Insan hamile kaldiktan sonra cok düşünüyor acaba gelisimi nasil saglikli mi vs.diye. sagligindan emin olmadan insan hemen sevinemiyor dogrusu. Surekli diken üstünde oluyorsun.

Ayy canim benim Rabbim sana da nasio etsin gercekten burada hamile haberleri alinca cok seviniyorum. Bulanti sadece yemek kokusu aldigim zaman oluyor ama cok cikaracak gibi olmuyorum. Kilo almadin daha erken kilo almak icin ama istahim acildi diye düşünüyorum.
Insan hamile kaldiktan sonra cok düşünüyor acaba gelisimi nasil saglikli mi vs.diye. sagligindan emin olmadan insan hemen sevinemiyor dogrusu. Surekli diken üstünde oluyorsun.

Rabbim inş sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sıkıntı çekmezsin hiç kolay olur inş doğumun da hamilelik sürecinde rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip eder buradaki tüümm isteyenlere

Rabbim inş sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sıkıntı çekmezsin hiç kolay olur inş doğumun da hamilelik sürecinde rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip eder buradaki tüümm isteyenlere
Amin amin insallah hepimize.bizim Erken hamiellik belirtileri uzerine paylasimlar diye konumuz var hemen bu sayfanin basinda oraya gel orada yardimci oluyoruz birbirimize.

Him onu pek guvenilir degil diyorlar o yuzden denemdim. Bide ben hep umitleniyorum bosa cikiyo o yuzden belirti oldukca test yapiorum. Ilkkez ikimci cozgi cikmisti. Bende iki kez klomen catlatma ignesi oldum ama sonuc alamadik 6 aydir da hic doktora gitmedim. Son gittigimde cok uzuldum colunki doktor sag yumurtalik pco soldada yumurtan yok dedi. Bidada gitmek istemedim. Insallah senin bebebgin tutunmustur canim. Rabbim isteye ve anne olmayi hakeden tum kadinlara versin. Bizi de cok bekletmesin artik
Canım allah inş gönlüne göre verir hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın bende istiyorum tam iki yıl bitti bu ayın altısında aşılama yaptırdım bende bekliyorum on gün oldu aşılama yaptıralı test yapmaya da korkuyorum negatif çıkar die adet günümü bekliyorum birde hamilelik belirtileri en az 2 haftadan sonra belli oluyo birde bu idrarı bi kaba yapıp karbonat atıyolar içine kabarırsa idrr hamile olunuyomuş bende hep bakıyodm karbonatla bi dene istersen

Him onu pek guvenilir degil diyorlar o yuzden denemdim. Bide ben hep umitleniyorum bosa cikiyo o yuzden belirti oldukca test yapiorum. Ilkkez ikimci cozgi cikmisti. Bende iki kez klomen catlatma ignesi oldum ama sonuc alamadik 6 aydir da hic doktora gitmedim. Son gittigimde cok uzuldum colunki doktor sag yumurtalik pco soldada yumurtan yok dedi. Bidada gitmek istemedim. Insallah senin bebebgin tutunmustur canim. Rabbim isteye ve anne olmayi hakeden tum kadinlara versin. Bizi de cok bekletmesin artik
karbonata limon sikincada köpürüyor. O zaman limon...:KK47:

Göğüsler de evet çok hassasiyet olur dolgun dolgun gözükür özellikle. Bide bi güzellik gelir genelde hamilelere gözler bakışlar bi tuhaflasir. Ben sudyeni çıkarıp ayna karşısında öyle bakmıştım hem tipim hem göğüslerim bi tuhaf duruyodu. Bence adet tarihinizde test yapın bi

Back