- 4 Eylül 2016
- 128
- 33
- 18
- 31
- Konu Sahibi Hafsazeynep
-
Hic umitlenmiyim ben o zamanMaalesef ilk 5 dkda cikmazsa negatif oluyor
Hayir umitlenebilirsin ama bu testle degil. Ben adetine 10 gun kaldigini okumamisim.Hic umitlenmiyim ben o zaman
Him onu pek guvenilir degil diyorlar o yuzden denemdim. Bide ben hep umitleniyorum bosa cikiyo o yuzden belirti oldukca test yapiorum. Ilkkez ikimci cozgi cikmisti. Bende iki kez klomen catlatma ignesi oldum ama sonuc alamadik 6 aydir da hic doktora gitmedim. Son gittigimde cok uzuldum colunki doktor sag yumurtalik pco soldada yumurtan yok dedi. Bidada gitmek istemedim. Insallah senin bebebgin tutunmustur canim. Rabbim isteye ve anne olmayi hakeden tum kadinlara versin. Bizi de cok bekletmesin artikCanım allah inş gönlüne göre verir hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın bende istiyorum tam iki yıl bitti bu ayın altısında aşılama yaptırdım bende bekliyorum on gün oldu aşılama yaptıralı test yapmaya da korkuyorum negatif çıkar die adet günümü bekliyorum birde hamilelik belirtileri en az 2 haftadan sonra belli oluyo birde bu idrarı bi kaba yapıp karbonat atıyolar içine kabarırsa idrr hamile olunuyomuş bende hep bakıyodm karbonatla bi dene istersen
Insallah. Haklisin olsa bile cikmaz demi. Ilkkez ikinci cizgi gordum de ben. Gereksiz bi sevinme oldu. Insan mantikli dusunemiyor bir sure sonraHayir umitlenebilirsin ama bu testle degil. Ben adetine 10 gun kaldigini okumamisim.
Adete 10 gun varken cikmasi mumkun degil. Adet gunu tekrar yap insallah hamilesindir
Hayir kanda bile cikmayabilir Yumurtlamanin ustunden 2 hafta gecerse idrarda cikar.Insallah. Haklisin olsa bile cikmaz demi. Ilkkez ikinci cizgi gordum de ben. Gereksiz bi sevinme oldu. Insan mantikli dusunemiyor bir sure sonra
Anladim tesekkur ederim cevaplariniz icinHayir kanda bile cikmaz. Yumurtlamanin ustunden 2 hafta gecerse idrarda cikar.
Insallah tutmustur canim.Haklısın canım bende her ay ümitleniyorum ve sanırım pskolojik mide bulantılarım oluyo baş dönmesi falan test yapıyorum boş çıkıyo çok iyi anlıyorum seni bu ay hiç bi belirtim yok sadece ateş basıyo belki hava değişimindendir hiç tutmuş gbi de gelmiyor bnm de bi tüpüm kapalı diğeri de içine doğru muymuş neymiş ama doktor tutabilir dedi aşılama yapalım yaptırdık ya hadi hayırlısı diyelim sende doktora görün düzenli tedavini ol canım allah inş hepimize birer bebiş nasip eder
Hayir kanda bile cikmayabilir Yumurtlamanin ustunden 2 hafta gecerse idrarda cikar.
Hayir kanda bile cikmayabilir Yumurtlamanin ustunden 2 hafta gecerse idrarda cikar.
Cikmasi gerek canim. Allah gonlunuze gore versin.Yumurtlamadan iki hafta sonra idrar da çıkıyor mu benm perşmbe günü gelirse iki hafta olacak aşılama yaptıralı acaba yapsam çıkar mı
İnş canm senn nasl oldu tedavi gördün müCikmasi gerek canim. Allah gonlunuze gore versin.
Yok canım bizim normal yoldan oldu. Bende cok tedirginim daha yeni oldugu icin.İnş canm senn nasl oldu tedavi gördün mü
Ben 13. gün yaptım çıktı canımYumurtlamadan iki hafta sonra idrar da çıkıyor mu benm perşmbe günü gelirse iki hafta olacak aşılama yaptıralı acaba yapsam çıkar mı
İnş hamileliğin çok rahat gecer bulantı kusma gbi şikayetlerin değişikliklerin oldu mu kilo aldın mı yada çok merak ediyorum nasıl bir duyguYok canım bizim normal yoldan oldu. Bende cok tedirginim daha yeni oldugu icin.
Normal yolla mı oldu senn aşılama falan mı olduBen 13. gün yaptım çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?