- 29 Ağustos 2018
- 4.089
- 4.161
Awox marka erken gebelik testi 3 ay içerisinde 2 kez düşük yaptığımı düşünüyorum ( ilki kanda gördüm ikincisi kan veremedim bile test ile fark ettim oda cok silikti Emin değilim bu yüzden) bu yüzden bu ay hastaneye gitmiştim bu ay bir de iki kez üst üste adet oldum sadece arada 4 gün temiz kaldım hastaneye gittiğimde estrofem vardı tup bebek doktorum en azından tutunmaya yardımcı olacağını söylemişti herhangi bir sorun olmadığını söylemişti ilaçlardan dolayı herhangi bir hissiyat olmadığı için hani gebe olmadığımı düşünüyordum hatta bugün tamamen ilaçları bırakacaktım ki kaç gündür de oruç tutuyordum ama gebelik testinde bu şekilde çıktı normalde ayın 4'ünde yumurtam çatladı gözüküyor ovulasyon testi ile 5'inde de silikleşmişti ne zaman adet olacağımı da bilmiyordum bu şekilde çıktı yanlış görmüyorsam pozitif gibi ama biraz fazla silik geldi bana sizce doğru mu görüyorum ben yoksa yanlış mı 5 dakika içinde çıktı bu arada
Ekstra bir ilaç kullanmadım estrofem dışında pozitif yaparmi bu ilaç?. Bide gereğinden fazla silik degilmi ? Test yanılmış olabilirmi? (Altı buçuk yıllık evliyim tup bebek tedavisne Bir yıl ara verdim takvime göre iki kez adet olduğum icin salı ve cumartesi adet günüm)
Uzun yazdım kusura bakmayın karışık durumdayim.
Ekstra bir ilaç kullanmadım estrofem dışında pozitif yaparmi bu ilaç?. Bide gereğinden fazla silik degilmi ? Test yanılmış olabilirmi? (Altı buçuk yıllık evliyim tup bebek tedavisne Bir yıl ara verdim takvime göre iki kez adet olduğum icin salı ve cumartesi adet günüm)
Uzun yazdım kusura bakmayın karışık durumdayim.