- 25 Ağustos 2021
- 10
- 0
- 16
- Konu Sahibi bihterhaznedar
Konuyu güncelliyorum benim durumumda olan ve umutlanan kişiler adına, bariz bir silik cizgi olmasına ragmen gebeliğim negatif bugün kan testiyle netleştirdim. Tıbbi bir gerekçeniz yok ise, erken gebelik testlerini yapmamanızı ve güvenmemenizi tavsiye ederim özellikle de aşağıda belirtmiş oldugum marka adına. Neyse ki ben kafamda olmama ihtimalini düşünmüştüm ve 1 gün sonra kan testine gittiğim için heyecanım kısa sürdü ancak böyle de şeyler olabiliyor. Sanırım en doğrusu sabırsız olmayıp bir süre beklemek ve akışına bırakmak ve tabi ki kan testi yaptırtmak
kızlar selam, bat 2 gün sonra bugün erken gebelik testi yaptım. Days comfort markası da. Silik çizgi çıktı yarın testi tekrarlayacağım. Çünkü çokta emin olup güvenemedim. Kan testini de reglim geçince vermeyi düşünüyorum. Daha önce kasımda düşüğüm olmuştu. 3 aydır yeniden deniyorduk. Benim durumumda olup güzel haberler alan oldu mu merak ettim ?
Bu arada belirtilerim, vajinal akıntı ama pütürlü koyu beyaz nedenini anlamıyorum, göğüs hassasiyeti, vücudumda genel olarak bi şişkinlik gaz vs durumu var birde kasık ağrıları ara sıra kramplar vs ile şüphelenip testi yaptım
kızlar selam, bat 2 gün sonra bugün erken gebelik testi yaptım. Days comfort markası da. Silik çizgi çıktı yarın testi tekrarlayacağım. Çünkü çokta emin olup güvenemedim. Kan testini de reglim geçince vermeyi düşünüyorum. Daha önce kasımda düşüğüm olmuştu. 3 aydır yeniden deniyorduk. Benim durumumda olup güzel haberler alan oldu mu merak ettim ?
Bu arada belirtilerim, vajinal akıntı ama pütürlü koyu beyaz nedenini anlamıyorum, göğüs hassasiyeti, vücudumda genel olarak bi şişkinlik gaz vs durumu var birde kasık ağrıları ara sıra kramplar vs ile şüphelenip testi yaptım
Eklentiler
Son düzenleme: