Erken Gebelik Testi/Silik Çizgi

asuuwoman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
18
0
24
Merhaba kızlar ben kendimde ufak ufak belirtiler görünce hormonal olarak da çok duygusal olduğumu hissedince erken gebelik testi yapmak istedim.Adetime 6 gün kala iki tane test(artımed)yaptım akaşama doğru ve silik çizgi belirdi ikisindede.Ben de hem sevindim hem de belirsiz diye tatmin olamadım yine de akşam eşimle paylaştım çok mutlu olduk vs sonrasında üzerinden iki gün geçince yine yapar anlarım dedim bu sabah iki farklı markadan yaptım ve adetime 3 gün var bu sefer negatif sonuç verdi hem üzgün hem şaşkın hem de yine de umutlu hissediyorum.Görselleri de ekleyeceğim,siz bu durumu nasıl yorumluyorsunuz, hamilelik var mıdır bu yaşadığım normal mi? İlk görsel adetime 6 gün kala olan silik çizgili testler ikinci görsel bugün yaptığım yani üç gün kala olan negatif testler.

Eklentiler

• IMG_0095.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_0096.jpeg
    107,5 KB · Görüntüleme: 132
Aslında ilk onunla yapacaktım sipariş ettim 1,5 haftadır kargoda dayanamayınca eczaneden alıp yaptım hala daha ulaşmadı, ulaşınca tekrarlarım inşallah ama ilk silik sonra negatif çıkıp da hamile olan var mıdır acaba?

Artimed çok yanıltıyor erkek idrarı ile yapsan yine pozitif veriyor ama şunu da diyebilirim için rahat ermiyorsa kan ver

biraz sabretmek lazım onu anladım Rabbim hayırlıı şekilde nasip eder inşallah forumu da inceledim yeni fark ettim insanlar bu markadan hep muzdarip olmuş , üzüldüm sabredeceğim hayırlısı olsun insan yine de ihtimal var olabilir denmesini umut ediyor açıkcası

Benim testime bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1017.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_0901.jpeg
    68,9 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…