A Asiyersoy Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2019 9 1 86 25 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Asiyersoy #1 Her testin arasında 2 gün var 3 testte çok çok silik çıktı sizce varmı kızlar çok merak ediyorum adet günüme 3 gün var Eklentiler IMG_20240710_091958_361.jpg 88,8 KB · Görüntüleme: 70
Her testin arasında 2 gün var 3 testte çok çok silik çıktı sizce varmı kızlar çok merak ediyorum adet günüme 3 gün var
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 9.781 8.385 113 28 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Asiyersoy #2 kurumus hepsi. baska bir test yapıp ilk 5-10 dk içerisinde bakmalısınız sonuca
A Asiyersoy Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2019 9 1 86 25 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Asiyersoy #3 Lady Guinevere .!.: kurumus hepsi. baska bir test yapıp ilk 5-10 dk içerisinde bakmalısınız sonuca Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
Lady Guinevere .!.: kurumus hepsi. baska bir test yapıp ilk 5-10 dk içerisinde bakmalısınız sonuca Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
dayssx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Haziran 2024 205 163 18 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Asiyersoy #4 Asiyersoy .!.: Her testin arasında 2 gün var 3 testte çok çok silik çıktı sizce varmı kızlar çok merak ediyorum adet günüme 3 gün var Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende de bu şekilde çıkmıştı. Gittikçe de koyulaştı ama maalesef kimyasal gebelik çıktı. Şu an çok erken ümitlenip kendinizi üzmeyin
Asiyersoy .!.: Her testin arasında 2 gün var 3 testte çok çok silik çıktı sizce varmı kızlar çok merak ediyorum adet günüme 3 gün var Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende de bu şekilde çıkmıştı. Gittikçe de koyulaştı ama maalesef kimyasal gebelik çıktı. Şu an çok erken ümitlenip kendinizi üzmeyin
A Asiyersoy Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2019 9 1 86 25 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Asiyersoy #5 dayssx .!.: Merhaba, bende de bu şekilde çıkmıştı. Gittikçe de koyulaştı ama maalesef kimyasal gebelik çıktı. Şu an çok erken ümitlenip kendinizi üzmeyin Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun 2 ay önce bebeğimin kalbi durmuş bende kürtaj oldum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
dayssx .!.: Merhaba, bende de bu şekilde çıkmıştı. Gittikçe de koyulaştı ama maalesef kimyasal gebelik çıktı. Şu an çok erken ümitlenip kendinizi üzmeyin Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun 2 ay önce bebeğimin kalbi durmuş bende kürtaj oldum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
dayssx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Haziran 2024 205 163 18 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Asiyersoy #6 Asiyersoy .!.: Çok geçmiş olsun 2 ay önce bebeğimin kalbi durmuş bende kürtaj oldum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
Asiyersoy .!.: Çok geçmiş olsun 2 ay önce bebeğimin kalbi durmuş bende kürtaj oldum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
M Minikkedi00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2017 156 37 98 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Asiyersoy #7 Ben adetimden bir hafta önce bu şekilde öğrenmiştim direk kan testi verin
A Asiyersoy Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2019 9 1 86 25 11 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Asiyersoy #8 Minikkedi00 .!.: Ben adetimden bir hafta önce bu şekilde öğrenmiştim direk kan testi verin Genişletmek için tıkla... 2 günüm kaldı bekliyorum olmazsa kan testi vereceğim hayırlısı inşallah
Minikkedi00 .!.: Ben adetimden bir hafta önce bu şekilde öğrenmiştim direk kan testi verin Genişletmek için tıkla... 2 günüm kaldı bekliyorum olmazsa kan testi vereceğim hayırlısı inşallah
0 015262 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2024 65 10 3 21 26 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Asiyersoy #9 Asiyersoy .!.: 2 günüm kaldı bekliyorum olmazsa kan testi vereceğim hayırlısı inşallah Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir acaba bende aynı durumdayım
Asiyersoy .!.: 2 günüm kaldı bekliyorum olmazsa kan testi vereceğim hayırlısı inşallah Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir acaba bende aynı durumdayım