• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi silik cizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim adetime 8 gün var sağ kasığımda sürekli bi ağrı var dayanamadım days comfort erken gebelik testi yaptım sanki sizinki gibi benimde resmini ekliyorum sizce varmı bişey 2. Çizgi hayalet gibi beyaz ama çizgi oldugu farkediliyor siz resimde görebilirmisiniz bilmiyorum ama sizce varmı bişey acaba sizinki nasıldı
Daha sekiz gün varmış varsa da çıkmaz ben hayalet biley gördüm ama beklemekten kaynaklı ılbilir boöyle hayalet cızgilerede pek güvenmiyorum en az üç gün kala erken gebelik testi ile ögrenirsininşallah

Merhaba benim adetime 8 gün var sağ kasığımda sürekli bi ağrı var dayanamadım days comfort erken gebelik testi yaptım sanki sizinki gibi benimde resmini ekliyorum sizce varmı bişey 2. Çizgi hayalet gibi beyaz ama çizgi oldugu farkediliyor siz resimde görebilirmisiniz bilmiyorum ama sizce varmı bişey acaba sizinki nasıldı
Canım testi tekrarla istersen çok doğru sonuç gibi durmuo belki bozuktur bakarsın kırmızı görürüz bu kez 🤲

Sağ kasığımda ağrı var ve sürekli dünden beri tuvalete gidiyorum beyaz çizgi testte hemem çıktı dediğim gibi bikaç fakika içinde direk beyaz çizgi çıktı yarın kan tahlili versem belli olurmu regle 6 gün kalmış oluyor kan tahlili içinde erken mi

Eklentiler

• 1AD692DE-E66A-42F4-8B27-E450481787B8.jpeg
    1AD692DE-E66A-42F4-8B27-E450481787B8.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 198
Sağ kasığımda ağrı var ve sürekli dünden beri tuvalete gidiyorum beyaz çizgi testte hemem çıktı dediğim gibi bikaç fakika içinde direk beyaz çizgi çıktı yarın kan tahlili versem belli olurmu regle 6 gün kalmış oluyor kan tahlili içinde erken mi
Sağ kasik ağrısı ben hep yaşadım demekki sağdan yumurtluosun😊 hamile olmadan da öyleydi. Kan içinde acele etme geçsin bı günün testi tekrarla istersen

Bi kac gun daha bekle istersen canim bende 6-7 gun kala silik cizgiyi gordum hala bekliyorum. Insallah vardir birseyler 😇

Arkadaşlar erken gebelik testi olarak hangi markayı kullandınız ve adete kaç gün kala çıktı testte ? Benim adetime 7 gün var sol kasığımda 1 haftadır ağrı var bu sabah bir test yaptım Maalesef negatif çıktı.

Arkadaşlar erken gebelik testi olarak hangi markayı kullandınız ve adete kaç gün kala çıktı testte ? Benim adetime 7 gün var sol kasığımda 1 haftadır ağrı var bu sabah bir test yaptım Maalesef negatif çıktı.
Aynı durumdayız benimde 7 gün kaldı sağ kasığımda ağrı var belimde ağrıyo days comfort diye bi erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi beyaz bi şekilde çıktı o yüzden bekliyorum adet gününün geçmesini

Back