İnşallah sağlıkla huzurla kucağımiza alırız bebislerimiziBir hafta oldu kanamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıkla huzurla kucağımiza alırız bebislerimiziBir hafta oldu kanamam
İnşallah canımİnşallah sağlıkla huzurla kucağımiza alırız bebislerimizi
Canım mrb hayırlı olsun oncelikle :) Belirtilerin ne zaman başladı?Canimmm evet dün öğrendim
cok ince bi cizgi gördüm ben canim. catlatma ignesi oldunmu ? adet mi bekliyorsun ? kacinci gündesin ?Kızlar çözgü var mı yok mu sizce
Sabah tekrarla CanımKızlar bugün beklenen adet günüm. Sabah çok şiddetli sancı (sancıdan üstümdekiler ıpıslak oldu terden o derece) bol kusma ve ishal durumu yaşadım. Ağrım geçince uyudum uyandığımda test yaptım. 2. Çizgi silik çoktı ama c nin yanında t den uzak bir yerde. Sabah yaşadığım durumu Adet sancısı sandım ama hala olmadım. Testimde bu şekilde sizce bu ne demek oluyor
Yok canım ben kürtaj oldum 27 Mart’ta 23nisan da yumurtlama akıntım geldi 6 Mayıs ta adet olmam gerekti test yaptım ozaman böyle çıktı atmadım testi adette olmadım bakalım hafta içi tekrar yapcamcok ince bi cizgi gördüm ben canim. catlatma ignesi oldunmu ? adet mi bekliyorsun ? kacinci gündesin ?
İnşallah bebişin seninledir bugun 13 mayıs bence sabah tekrarla testi canım inşallah vardırBenm düzensiz zaten canım test te adet olmam gereken günden suan yapsam ne çıkar bilmiyorum
Cevap vermek için fazla geç kaldım sanırım 5 gün önce yaptım
Teşekkürler canım benim pek belirtim yoktu sadece yumurtlama zamanından itibaren göğsümde hep acı oldu başka da belirti yokruCanım mrb hayırlı olsun oncelikle :) Belirtilerin ne zaman başladı?
Evet bende gördüm çok net olmasa da bi tesr daha yap benceKızlar çözgü var mı yok mu sizce
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Teşekkürler canım benim pek belirtim yoktu sadece yumurtlama zamanından itibaren göğsümde hep acı oldu başka da belirti yokru
Teşekkür ederim canım cevabın içinTeşekkürler canım benim pek belirtim yoktu sadece yumurtlama zamanından itibaren göğsümde hep acı oldu başka da belirti yokru
Ya inanır mısın onda bile değişim yoktuAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Akıntında değişim gözlemlemedin mi?
Ay inanirim inanirim. Inşallah benim de sonucum aynı olur. Gecen yil düşük yaptım ama hatırlamıyorum akintimi. Ben ne bas donmesi ne mide bulantisi hicbirsey hissetmedim. Tesadufen ogrenmistim.Ya inanır mısın onda bile değişim yoktu
Ben de ilk düşük yaptım onda her türlü belirti vardı bunda sadece göğüs açısı başka da yokAy inanirim inanirim. Inşallah benim de sonucum aynı olur. Gecen yil düşük yaptım ama hatırlamıyorum akintimi. Ben ne bas donmesi ne mide bulantisi hicbirsey hissetmedim. Tesadufen ogrenmistim.