• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi silik cizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çözgü var mı yok mu sizce

Eklentiler

• 069C2FFE-0F80-4537-BC76-48C4E4A2CA9F.png
    069C2FFE-0F80-4537-BC76-48C4E4A2CA9F.png
    297,1 KB · Görüntüleme: 137
Kızlar bugün beklenen adet günüm. Sabah çok şiddetli sancı (sancıdan üstümdekiler ıpıslak oldu terden o derece) bol kusma ve ishal durumu yaşadım. Ağrım geçince uyudum uyandığımda test yaptım. 2. Çizgi silik çoktı ama c nin yanında t den uzak bir yerde. Sabah yaşadığım durumu Adet sancısı sandım ama hala olmadım. Testimde bu şekilde sizce bu ne demek oluyor

Eklentiler

• 10A79557-630D-4EAE-B14A-84F8114C432D.jpeg
    10A79557-630D-4EAE-B14A-84F8114C432D.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 152
Kızlar bugün beklenen adet günüm. Sabah çok şiddetli sancı (sancıdan üstümdekiler ıpıslak oldu terden o derece) bol kusma ve ishal durumu yaşadım. Ağrım geçince uyudum uyandığımda test yaptım. 2. Çizgi silik çoktı ama c nin yanında t den uzak bir yerde. Sabah yaşadığım durumu Adet sancısı sandım ama hala olmadım. Testimde bu şekilde sizce bu ne demek oluyor
Sabah tekrarla Canım

cok ince bi cizgi gördüm ben canim. catlatma ignesi oldunmu ? adet mi bekliyorsun ? kacinci gündesin ?
Yok canım ben kürtaj oldum 27 Mart’ta 23nisan da yumurtlama akıntım geldi 6 Mayıs ta adet olmam gerekti test yaptım ozaman böyle çıktı atmadım testi adette olmadım bakalım hafta içi tekrar yapcam

cok gecmis olsun canim allah birdaha yasatmasin öyle kötü günleri. belki gec döllenmedir. belkide idrarda öyle ince görünüyordur kanda farkli cikar ? bat i cok gecmis kanda baktir istersen 2 günde bir baktir insallah kimyasal degildir.

Benm düzensiz zaten canım test te adet olmam gereken günden suan yapsam ne çıkar bilmiyorum

Teşekkürler canım 🤗 benim pek belirtim yoktu sadece yumurtlama zamanından itibaren göğsümde hep acı oldu başka da belirti yokru
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Akıntında değişim gözlemlemedin mi?

Ya inanır mısın onda bile değişim yoktu
Ay inanirim inanirim. Inşallah benim de sonucum aynı olur. Gecen yil düşük yaptım ama hatırlamıyorum akintimi. Ben ne bas donmesi ne mide bulantisi hicbirsey hissetmedim. Tesadufen ogrenmistim.

Ay inanirim inanirim. Inşallah benim de sonucum aynı olur. Gecen yil düşük yaptım ama hatırlamıyorum akintimi. Ben ne bas donmesi ne mide bulantisi hicbirsey hissetmedim. Tesadufen ogrenmistim.
Ben de ilk düşük yaptım onda her türlü belirti vardı bunda sadece göğüs açısı başka da yok

Back