Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptın canım çıktı mı gebelik inşallahhUmarım yaniltmaz normal testlerde bişey yok ama belirtimde yok
Canimmm evet dün öğrendimNe yaptın canım çıktı mı gebelik inşallahh
Çok şükür Allah kucağına almayı sağlıklı gebelik geçirmeni nasip etsinCanimmm evet dün öğrendim
Canım çok teşekkür ederim. Allah hepimize nasip etsin inşallahÇok şükür Allah kucağına almayı sağlıklı gebelik geçirmeni nasip etsin
Gebelerin duası kabul olurmuş bir tanecik dua da ben isterim canım inşallah Allah bana da tüm isteyenlere de nasip ederCanım çok teşekkür ederim. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Gebelerin duası kabul olurmuş bir tanecik dua da ben isterim canım inşallah Allah bana da tüm isteyenlere de nasip eder
Rabbim isteyen herkese çifter çifter evlat versin kimsenin kucağını bos bırakmasınGebelerin duası kabul olurmuş bir tanecik dua da ben isterim canım inşallah Allah bana da tüm isteyenlere de nasip eder
Doktora git hemen, progestan kullanman gerekebilirAmin canım Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin benimde kanamam başladı bu gun
Hayırlı olsun canm benimde regle 2 gün var sanırsam adet olcamdikkat et kanama çok mu rengi nasılRegl olmamak 2 gün kaldi bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mi
Yatiyitum pazartesi kontrole gel dedi doktorum insalalh bişey olmazAllah korusun bebeğini canım üzülme yat dinlen
Hayırlısı olsun canım insalalh hamilesindir. Kanama çok değil kahverengi ama ilk düşugmde böyle olmustiHayırlı olsun canm benimde regle 2 gün var sanırsam adet olcamdikkat et kanama çok mu rengi nasıl
Üzülme kötü düşünürsen kötü Olur.benimde kanamam olmuştu ama şimdi çok iyi büyüyorYatiyitum pazartesi kontrole gel dedi doktorum insalalh bişey olmaz
Gerçekten mi nasıldı kanaman hemen geçti miÜzülme kötü düşünürsen kötü Olur.benimde kanamam olmuştu ama şimdi çok iyi büyüyor
Bir hafta oldu kanamamGerçekten mi nasıldı kanaman hemen geçti mi