Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi silik çizgi acil bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çizgi ilk 5-10 dakika içinde çıktıysa hamilelik var gibi görünüyor

Benim nerdeyse idrar damlatir damlatmaz çıkmıştı aynı bu şekilde.

Adete 4 gün var ben dun yaptım negatif çıktı die koydum cekmeceye bugün sabah denk gele gördüm normal test yaptım onda çıkmadı

Bilmiyorum ki 5 dk bekledim çıkmayınca çekmeceye attım bu sabah gözüme çarptı şaşırdım çok elimde testte yok yapamıyorum

Ben önce yumurtlama testi yapmıstım bata 5 gün kala kopkoyu cıktı şüphelendim cubuk testlerden yaptım aşırı silik cıktı daha sonra senin bu testten yapmıstım silik cıkmıstı yine bu sekilde

Ben önce yumurtlama testi yapmıstım bata 5 gün kala kopkoyu cıktı şüphelendim cubuk testlerden yaptım aşırı silik cıktı daha sonra senin bu testten yapmıstım silik cıkmıstı yine bu sekilde
Merhaba, yumurtlama gununden kaç gün sonra koyu çıkmıştı ovulasyon testiniz

Sağ Salim kucağına alırsın inşallah canım bende ptesiyi bekliycem artık yapicak biseyim yok hayırlısı hakkımızda

Merhaba, yumurtlama gununden kaç gün sonra koyu çıkmıştı ovulasyon testiniz
Yumurtlamadan sonra 11. Gün kopkoyu cıktı 2. Bi yumurtlama mı diye düşündüm sonra şüphelenip hamilelik testi yaptım ve silik cizgiyi gördüm bata 5 gün vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…