• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi silik çizgi acil bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20201220_160445.webp

Ne kadar var adete birde foto atar mısın bakalım

Bence var canım ne marka testiniz. Hayırlı olsun insaAllah

Fotoğraf attığım ovula marka 2 tane yaptım 2side aynı bu şekilde hemen gölge gibi belirdi miratech yaptım erken gebelik onda gölge gibi fotoda cikmio bile ışıkla görebiliyorum
Valla benimde öyleydi kuzum masa üstlerine çıkıp ışıkla bakıyordum herkes yok diyordu 😂

Valla benimde öyleydi kuzum masa üstlerine çıkıp ışıkla bakıyordum herkes yok diyordu 😂
Yeminle aynı bende bütün gün telefonun ışığı lambayla bakma deli oldum 😁 ayın 9 unda hamile kaldığımi düşünüyorum o yüzden erken sanırım net görebilmek için beklemedeyim artık

• Beğen
Reactions: Z P
Yeminle aynı bende bütün gün telefonun ışığı lambayla bakma deli oldum 😁 ayın 9 unda hamile kaldığımi düşünüyorum o yüzden erken sanırım net görebilmek için beklemedeyim artık
Aynen kuzum sen pazartesi tekrarla testi ama aynı marka al

5 tane aldım sabah tekrarliycam inşallah çıkar tüm belirtileri yaşıyorum eminim aslında hissediyorum sanki

Bulantı sol kasık ağrısı ayakta sırtta üşüme halsizlik agizda değişik bir tat bel ağrısı yok yok yani göğüste şişlik kan verdim öğleden sonra ogrenicem inşallah yaklaşık 1 haftadır durmayan kasık ağrım var sanki etimi burkuolar gibi

Bulantı sol kasık ağrısı ayakta sırtta üşüme halsizlik agizda değişik bir tat bel ağrısı yok yok yani göğüste şişlik kan verdim öğleden sonra ogrenicem inşallah yaklaşık 1 haftadır durmayan kasık ağrım var sanki etimi burkuolar gibi
teşekkür ederim.tüm belirtileri yaşamışsınız nerdeyse. İnşallah güzel haberi alırsınız bir kaç saate 🤗

Adete 4 gün var ben dun yaptım negatif çıktı die koydum cekmeceye bugün sabah denk gele gördüm normal test yaptım onda çıkmadı
Umudunuzu kırmak istemiyorum ama bende gece test yapmıştım sabah kalktım cift cizgi sonra regl oldum . Bekledigi için oluşuyor o çizgi 😔

Bende bugün yaptım adete 3 gun var var mi yok mu bilmiyorum kan verdim yarin cikicak insallah. Bir alti yedi gun oncede yapmistim yoktu.

Back
X