- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
Ne kadar var adete birde foto atar mısın bakalımErken gebelik testinde aldım ışıkta zorla gördüğüm çizgi çıkıo en azından adeti bekliycem artık net sonuç yok
Fotoğraf attığım ovula marka 2 tane yaptım 2side aynı bu şekilde hemen gölge gibi belirdi miratech yaptım erken gebelik onda gölge gibi fotoda cikmio bile ışıkla görebiliyorumBence var canım ne marka testiniz. Hayırlı olsun insaAllah
Valla benimde öyleydi kuzum masa üstlerine çıkıp ışıkla bakıyordum herkes yok diyorduFotoğraf attığım ovula marka 2 tane yaptım 2side aynı bu şekilde hemen gölge gibi belirdi miratech yaptım erken gebelik onda gölge gibi fotoda cikmio bile ışıkla görebiliyorum
Yeminle aynı bende bütün gün telefonun ışığı lambayla bakma deli oldumValla benimde öyleydi kuzum masa üstlerine çıkıp ışıkla bakıyordum herkes yok diyordu
Aynen kuzum sen pazartesi tekrarla testi ama aynı marka alYeminle aynı bende bütün gün telefonun ışığı lambayla bakma deli oldumayın 9 unda hamile kaldığımi düşünüyorum o yüzden erken sanırım net görebilmek için beklemedeyim artık
Aynen kuzum sen pazartesi tekrarla testi ama aynı marka al
Evet silik de olsa çıkmış çizgi. Zaten 9unda demişsiniz 12 günde çıkabileceği kadar çıkmışEki Görüntüle 2744784 sabah testim ?
teşekkür ederim.tüm belirtileri yaşamışsınız nerdeyse. İnşallah güzel haberi alırsınız bir kaç saateBulantı sol kasık ağrısı ayakta sırtta üşüme halsizlik agizda değişik bir tat bel ağrısı yok yok yani göğüste şişlik kan verdim öğleden sonra ogrenicem inşallah yaklaşık 1 haftadır durmayan kasık ağrım var sanki etimi burkuolar gibi
Çok tskr ederimm inşallah çok istiyorum isteyen herkesin kucağı dolsunteşekkür ederim.tüm belirtileri yaşamışsınız nerdeyse. İnşallah güzel haberi alırsınız bir kaç saate
Amin inşallah. Gönlünüze göre versin AllahÇok tskr ederimm inşallah çok istiyorum isteyen herkesin kucağı dolsun
Var canım hadi gözün aydın. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2744784 sabah testim ?
Umudunuzu kırmak istemiyorum ama bende gece test yapmıştım sabah kalktım cift cizgi sonra regl oldum . Bekledigi için oluşuyor o çizgiAdete 4 gün var ben dun yaptım negatif çıktı die koydum cekmeceye bugün sabah denk gele gördüm normal test yaptım onda çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?