Erken gebelik testi pozitif mi

melodimelo1996

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
14
0
28
Merhaba

2 Aralık regli günü, 15 Aralık yumurtalama tarihi
11 Aralık , 13 Aralık , 15 Aralık korunmasız birliktelik
Kasık batması, bel ağrısı ve ağız tat değişikliği sebebiyle 20 Aralık ta regl 9 gün kala meraktan prodictor erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Dayanamayıp 22 Aralık ve 23 Aralıkta tekrar yaptım hiç bir çizgi çıkmadı yetmedi kaset yaptım hiç bir şey çıkmadı ve regl olacakmışım gibi kasık ağrım başladı. Regl 6 gün var.
Biri bana yardım edebilir mi buradan çıkamıyorum. Silik çizgi çıkanın fotoğrafını çektim ancak çizgi çıkmayanları sinirden çekmedim :KK43:(

Eklentiler

• IMG_5222.png
    IMG_5222.png
    559,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_5221.png
    IMG_5221.png
    482,1 KB · Görüntüleme: 19
Ama ilk testim silik sonra yaptığım çizgi yok tam tersi olması gerekmez mi
Merhaba hanımefendi,birkaç tane konu açmışsınız aynı içerikle ilgili. O yüzden yorum yapma gereği duydum. Test sonucu için şuan erken birkaç gün daha geçmesi gerekiyor. Testlerin de neden biri pozitif bir negatif diye sorguluyorsunuz. Muhtemelen birinden biri yanlış bir sonuç göstermiştir. Az daha sabredin,umarım güzel haberi alırsınız.

Merhaba hanımefendi,birkaç tane konu açmışsınız aynı içerikle ilgili. O yüzden yorum yapma gereği duydum. Test sonucu için şuan erken birkaç gün daha geçmesi gerekiyor. Testlerin de neden biri pozitif bir negatif diye sorguluyorsunuz. Muhtemelen birinden biri yanlış bir sonuç göstermiştir. Az daha sabredin,umarım güzel haberi alırsınız.
Evet biraz telaşlandım umarım teşekkür ederim 🥲

X