• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 testim pozitifti..

rrruyabrsl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
109
11
13
29
Yarın regl günüm. 3 gündür yaptığım freely nova check testleri bariz silik ve sonrasinda da. Çift çizgi çıktı. Umutlandim inandım çünkü 4 test de böyle çıktı.
Bugün days comfort.aldim 2 adet yaptım tamamen negatif silik bile değil. Bu testleri anlamıyorum umutlanmistim nasıl üzüldüm anlatamam bana ders oldu. Bir daha test işine girmeyeceğim gecikirsem kan verecegim gerçekten psikolojim bozuldu çünkü

Yarın regl günüm. 3 gündür yaptığım freely nova check testleri bariz silik ve sonrasinda da. Çift çizgi çıktı. Umutlandim inandım çünkü 4 test de böyle çıktı.
Bugün days comfort.aldim 2 adet yaptım tamamen negatif silik bile değil. Bu testleri anlamıyorum umutlanmistim nasıl üzüldüm anlatamam bana ders oldu. Bir daha test işine girmeyeceğim gecikirsem kan verecegim gerçekten psikolojim bozuldu çünkü
Awox ve prodoctor baya iyi diyorlar bunları tercih edersiniz bi de çift çizgiyi görünce ve betayı görünce hemen heveslenmemek lazım kimyasal olabilir kesin olana kadar beklemek lazım 😔

Aynı durum bende de vardı kuzum ah ah bak atıyorum sana
Bu testlerin hiç birine güven olmuyor kan kesin sonuç maaalesef

Eklentiler

• IMG_4529.webp
    IMG_4529.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_4533.webp
    IMG_4533.webp
    113,7 KB · Görüntüleme: 78
Aynı durum bende de vardı kuzum ah ah bak atıyorum sana
Bu testlerin hiç birine güven olmuyor kan kesin sonuç maaalesef
Bu ay ilkkez denemistik ve ben çok taktım buraya bağlandım okudum.ettim vs hergin test test psikolojim çok etkilendi bu konudan uzaklaşıp kendime vakit ayırmaya karar.verdim. büyük bir hayal kırıklığı yaşadım dün nasıl bir sevinç içindeydim şuan göz yaşlarımi durduramiyorum.

Bu ay ilkkez denemistik ve ben çok taktım buraya bağlandım okudum.ettim vs hergin test test psikolojim çok etkilendi bu konudan uzaklaşıp kendime vakit ayırmaya karar.verdim. büyük bir hayal kırıklığı yaşadım dün nasıl bir sevinç içindeydim şuan göz yaşlarımi durduramiyorum.
Çok iyi anlıyorum seni 16 aydır bebek için yapmadığım şey kalmadı bende böyle heveslenmiştim bende 1 ay kendime gelemedim sürekli atak geçirdim ama yılmıyorum hala bebek için bu ay yine ovülasyon testi denedim değerlendirdim bekliyorum rabbim inşallah çabamızı boşa çıkarmaz. Ama bırakma kendini ilk kez denemişsin daha umarım en yakın zamanda güzel haberi alırsın ❤️

Çok iyi anlıyorum seni 16 aydır bebek için yapmadığım şey kalmadı bende böyle heveslenmiştim bende 1 ay kendime gelemedim sürekli atak geçirdim ama yılmıyorum hala bebek için bu ay yine ovülasyon testi denedim değerlendirdim bekliyorum rabbim inşallah çabamızı boşa çıkarmaz. Ama bırakma kendini ilk kez denemişsin daha umarım en yakın zamanda güzel haberi alırsın ❤️
Bırakmak değil de beklentiden uzaklaşmaya kafamı dağıtmaya karar verdim buna odaklı yaşamak.bir ay.bile bana çok ağır geldi. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Testleri atar mısınız

Testleri atar mısınız
İki tanesini cekmemisim işte birisi çok koyiydu resmen pozitif diğerleri böyleydi dk sinda çıktı hemde farklı markalar ama.bugjn yaptığım days comfort negatif çıktı tamamen silik bile yok .

Eklentiler

• 1000039829.webp
    1000039829.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 1000039827.webp
    1000039827.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 1000039537.webp
    1000039537.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 58
İki tanesini cekmemisim işte birisi çok koyiydu resmen pozitif diğerleri böyleydi dk sinda çıktı hemde farklı markalar ama.bugjn yaptığım days comfort negatif çıktı tamamen silik bile yok .
İsterseniz bi kan verin çünkü benim net pozitif çıkan günümde başka bir marka negatif çıkmıştı ertesi gün kan verdim hamileydim 134 çıktı beta yani belli olmuyor yalancı negatif de oluyor

Eklentiler

• 1000030003.webp
    1000030003.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 62
İsterseniz bi kan verin çünkü benim net pozitif çıkan günümde başka bir marka negatif çıkmıştı ertesi gün kan verdim hamileydim 134 çıktı beta yani belli olmuyor yalancı negatif de oluyor
Sanmıyorum regl olacağım muhtemelen moralim çok kötü o kdr pozitif görünce kendimi baya inandirmisim bugün şok oldjm çok ağladım hala ağlıyorum

Neden regl olacağınıza eminsiniz
Öyle hissediyorum ağrım falan yok ama.zaten.gebelik belirtim de yoktu. Sadece testlere inanmıştım
Bugün 2 tane ustuste yaptım ikisi de negatif ve yarın adet günüm olsaydı 2 tane negatif çıkmazdı diye düşünüyorum. Sadece bugün test yaptığımda idrarim çok açık renkti ondan şüphelendim biraz

Öyle hissediyorum ağrım falan yok ama.zaten.gebelik belirtim de yoktu. Sadece testlere inanmıştım
Bugün 2 tane ustuste yaptım ikisi de negatif ve yarın adet günüm olsaydı 2 tane negatif çıkmazdı diye düşünüyorum. Sadece bugün test yaptığımda idrarim çok açık renkti ondan şüphelendim biraz
Valla bende de yoktu gebelik belirtisi hala yok sadece adet ağrısı ve bel ağrısı var

Ah canım lütfen ağlama daha ilk denemen. En başından böyle stres yaparsan süreci uzatırsın henüz regl olmamışsın bu testlere bu kadar bel bağlama gecikmeni bekle inşallah güzel haberler alırsın

Back
X