Bugun tam 14.günümüz o zaman hala test yapmadım yarın yapacagım. ama bu hafta kasık ve bel ağrılarım oldu adet sancısına benzer şişkinlik çok yaşadım , idrara fazla çıkıyorum normale göre bakalım hayırlısı testi negatif görsemde adet dönemini bekleyecegimBende 26 ağustosta vuruldum sizde ne gibi etkileri oldu
Merhaba kızlar benim bugün iğneden sonra 11. Günüm 2. Ayım iğne denemedi beta 3.46 çıktı geçen ay 11. Gün 2.70 di sizce pozitife döner mi yaşayan var mıMerhaba, gelişme oldu mu kızlar gebelik var mı?
Canım ben 7 eylülde yaptım ona rağmen dediğim gibi geçmemiş olabilir dün beta 3.67 çıkmıştı benim 11. Gündü ama çok silik çizgi vardı bugünde aynı meselaSelam arkadaşlar bir cevapsız soru da benden :) 9 eylülde ovitrelle yaptım sizce etkisi geçmiş midir biraz önce dayanamadım ve test yaptım silik çıktı , kafalar karışık
Dün akşam yaptığım yukarı, yeni yaptığım aşağıdaki bana hafif koyulaşmış geliyor ama belki de gözüm öyle görmek istiyor bilmiyorum bakalım ya nasipCanım ben 7 eylülde yaptım ona rağmen dediğim gibi geçmemiş olabilir dün beta 3.67 çıkmıştı benim 11. Gündü ama çok silik çizgi vardı bugünde aynı mesela
Senin şimdi kaçıncı günün ilk iğnen miDün akşam yaptığım yukarı, yeni yaptığım aşağıdaki bana hafif koyulaşmış geliyor ama belki de gözüm öyle görmek istiyor bilmiyorum bakalım ya nasip
Dün akşam yaptığım yukarı, yeni yaptığım aşağıdaki bana hafif koyulaşmış geliyor ama belki de gözüm öyle görmek istiyor bilmiyorum bakalım ya nasip
Geçen ay 9. Gün yaptığım böyleydi çok heveslenmiştim gittim beta verdim 6.76 çıktı sonra iki gün sonra 2 ye düştü ondan diyorum canım benim gibi boşa heveslenme sonra daha çok hayal kırıklığı oluyo daha çok erken
10. Gün evet ilkSenin şimdi kaçıncı günün ilk iğnen mi
İnşallah hamilesindir canım ama iki gün beklemen lazım en az bak 12. Günüm hala silik çıkıyo düşün ilkte 10 günde gitmişti etkisi ama bu ay böyle oldu anlamadım10. Gün evet ilk
Çok zor geçiyor zaman benim doktorum pazartesi demişti ben çok erken başladım :) iki düşüğüm var korkuyorum birazİnşallah hamilesindir canım ama iki gün beklemen lazım en az bak 12. Günüm hala silik çıkıyo düşün ilkte 10 günde gitmişti etkisi ama bu ay böyle oldu anlamadım
Sizi çok iyi anlıyorum artık kafayı yücem uyuyorum sürekli vakit geçsin diye hep stres 18 aydır bende hiç düşük hiç bi şey yok problemde yok ama oluşmuyorÇok zor geçiyor zaman benim doktorum pazartesi demişti ben çok erken başladım :) iki düşüğüm var korkuyorum biraz
Bende sabırsızım doktorumda bildiği için 14. Günden önce yapma test sakın dedi bakalım bekleyebilecek miyimGeçen ay 9. Gün yaptığım böyleydi çok heveslenmiştim gittim beta verdim 6.76 çıktı sonra iki gün sonra 2 ye düştü ondan diyorum canım benim gibi boşa heveslenme sonra daha çok hayal kırıklığı oluyo daha çok erken
Hepimize hayırlı zamanla hayırlı haberler diliyorum. Haberleşelim siz yakında kan testi verirsiniz herhaldeSizi çok iyi anlıyorum artık kafayı yücem uyuyorum sürekli vakit geçsin diye hep stres 18 aydır bende hiç düşük hiç bi şey yok problemde yok ama oluşmuyor
Sizin kaçıncı günBende sabırsızım doktorumda bildiği için 14. Günden önce yapma test sakın dedi bakalım bekleyebilecek miyim
Yok yok daha dün vuruldumSizin kaçıncı gün