Erken gebelik testi (ovitrelle sonrası 9. Gün)

Kızlar selam ben de bu ay klomen ve ovitrelle kullandım. 20 mm yumurtam oluştu. Ama biraz geç büyüdü. 12. Günde değil de 20.günde bu boyuta geldi. Bugün iğne günüyle birlikte 3. Günüm. Dün belim ve kasıklarım kopuyodu bugün ağrım yok normal mi? Sadece hafif sırt ve bel ağrusı var ama yok denecek kadar az. Dün gece saat 2 de 36. Saatte değerlendirdik o ağrı varken. Bugün ağrı olmaması acaba çatladığı anlamına mı gelir? Ama şeffaf akıntım olmadı?? Akıntı ateş ağrı vs yaşamayıp da yumurtası çatlayan var mı?

Selamlar Bugün iğne günüyle birlikte 3. Gün. Dün belim ve kasıklarım kopuyodu bugün ağrım yok normal mi? Dün gece saat 2 de 36. Saatte değerlendirdik o ağrı varken. Bugün ağrı olmaması acaba çatladığı anlamına mı gelir? Ama şeffaf akıntım olmadı??

Bende 26 ağustosta vuruldum sizde ne gibi etkileri oldu
Bugun tam 14.günümüz o zaman hala test yapmadım yarın yapacagım. ama bu hafta kasık ve bel ağrılarım oldu adet sancısına benzer şişkinlik çok yaşadım , idrara fazla çıkıyorum normale göre bakalım hayırlısı testi negatif görsemde adet dönemini bekleyecegim

Selam arkadaşlar bir cevapsız soru da benden :) 9 eylülde ovitrelle yaptım sizce etkisi geçmiş midir biraz önce dayanamadım ve test yaptım silik çıktı , kafalar karışık

Selam arkadaşlar bir cevapsız soru da benden :) 9 eylülde ovitrelle yaptım sizce etkisi geçmiş midir biraz önce dayanamadım ve test yaptım silik çıktı , kafalar karışık
Canım ben 7 eylülde yaptım ona rağmen dediğim gibi geçmemiş olabilir dün beta 3.67 çıkmıştı benim 11. Gündü ama çok silik çizgi vardı bugünde aynı mesela

Canım ben 7 eylülde yaptım ona rağmen dediğim gibi geçmemiş olabilir dün beta 3.67 çıkmıştı benim 11. Gündü ama çok silik çizgi vardı bugünde aynı mesela
Dün akşam yaptığım yukarı, yeni yaptığım aşağıdaki bana hafif koyulaşmış geliyor ama belki de gözüm öyle görmek istiyor bilmiyorum bakalım ya nasip

Eklentiler

• IMG_5397.jpeg
    23,8 KB · Görüntüleme: 31
İnşallah hamilesindir canım ama iki gün beklemen lazım en az bak 12. Günüm hala silik çıkıyo düşün ilkte 10 günde gitmişti etkisi ama bu ay böyle oldu anlamadım
Çok zor geçiyor zaman benim doktorum pazartesi demişti ben çok erken başladım :) iki düşüğüm var korkuyorum biraz

Çok zor geçiyor zaman benim doktorum pazartesi demişti ben çok erken başladım :) iki düşüğüm var korkuyorum biraz
Sizi çok iyi anlıyorum artık kafayı yücem uyuyorum sürekli vakit geçsin diye hep stres 18 aydır bende hiç düşük hiç bi şey yok problemde yok ama oluşmuyor

Bende sabırsızım doktorumda bildiği için 14. Günden önce yapma test sakın dedi bakalım bekleyebilecek miyim

Sizi çok iyi anlıyorum artık kafayı yücem uyuyorum sürekli vakit geçsin diye hep stres 18 aydır bende hiç düşük hiç bi şey yok problemde yok ama oluşmuyor
Hepimize hayırlı zamanla hayırlı haberler diliyorum. Haberleşelim siz yakında kan testi verirsiniz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…