Erken gebelik testi negatif ama adet olmadım hamile olabilir miyim hala

Merhabalar. Bende yeni üye oldum . Benimde bugün adet geceli 26. Günüm merak icindeyim. Sabah erken gebelik testi yaptim negatif çıktı.Sağ kasigimda agri var aynı adet ağrısı gibi 3-4 gün önce başladı. Ama anlayamadığım nokta ben kasim 19-20 de yumurtlama gördüm. Yumurtlamadan sonra 7gün içinde falan adet ağrısı olur mu

Yani son adet tarihim 6 kasım. Bugün 26. gün oldu. Daha adet gecmedi yani yanlış izah etmisim diğer yorumda

Yani son adet tarihim 6 kasım. Bugün 26. gün oldu. Daha adet gecmedi yani yanlış izah etmisim diğer yorumda
Canım gönlünce olur inslalh. Adet olacagin tarihten yani 6 aralıktan 1 hafta sonra kan verin bnce. Bnmde idrar testim negatifti kanda pozitfiti dualarım sizinle.

Sizide tebrik ederim burdan kacinciya okudum sizin mesajinizi cok mutlu oldum ve üye oldum :)

Canım gönlünce olur inslalh. Adet olacagin tarihten yani 6 aralıktan 1 hafta sonra kan verin bnce. Bnmde idrar testim negatifti kanda pozitfiti dualarım sizinle.
Negatif göreceğim diye korkuyorum... Yaşadığım şeyler aynı adet belirtisi gibi ama yine de UMUT....

fnd_50 fnd_50 cnm ben Zühre ana kids macun ve kozalak macunu ürününü kullanıyorum oğlumla kızıma
Kids macun bağışıklık için
Kozalak öksürük zamanı kres için kurtarıcı oldu çok şükür
Birde geçen gördüm 1 mandalinalı ortadan kesti tavanin içine biraz su koyup kesilmiş mandalinalı koydu üzerlerine toz şeker atip biraz kaynayınca kaşık ile mandalinanın içinde ki suyu iciriyorlar
Canım bir dönem onu da yedirdim kids macunu. Yani bilmiyorum ama artık ne yapacağımı şaşırdım gerçekten 😢

Selamlar ben az önce üye oldum.gunlerdir kafamda sorularla bogusuyorum.adetim 2 gün gecikti iki gün arayla test yaptım negatif çıktı hala gelmedi ama ilişkiden 12 gün sonra hafif bı kanamam oldu açık pembe.gerisi yok.sizce tekrar test yapmalı mıyım yoksa artık hamile olma ihtimalim yok mu 😕 son adet tarihim 1 kasım bugün 1 Aralık bilemiyorum sadece
sürekli kafamda sorularla dolaşıyorum şimdiden teşekkür ederim herkese
Benim de 3 gündür adetim gecikti. Gecikmenin 1.günü test negatifti. Bu gece yine test yaptım uykudan uyanıp . 5 dakika bekledim sonra testi dolaba koydum uyudum… 3 saat sonra tekrar bakınca silik pembe çizgi gördüm… daha önce iki gün bekleyen testte bile hiç çizgi çıkmadı oyüzden heyecanlandım açıkçası. Belki çok yeni bir hamileliktir. Bir hafta bekleyip tekrar yapın testi bence.

11 kasim adet olmam lazımdi negatif çıktı erken gebelik 14 Kasım'da değerim 10 çıktı 15 Kasım'da 23 yarında bir dhaa kan ve idrar vericem doktor gebelik bildirimini baslatacak. Umarım olmuştur. Dokuz aya yakındır uğraşıyorduk heray gebelik testi yapıyordum negatif çıkınca Gine olmadı diye üzülüyordum ama bu ay çok farklıydı Gine üzüldüm ama Umut hep vardı anneler hissediyor galiba. Umarım sizinkide olur bu ay olmazssada en kısa zaman içinde olur dualarım sizinle. Dualarınızı beklerim.
Canim degerin 10 ciktiginda gebelik testinde belli olmusmuydu? Cünki benimde adetime 1-2 gün var test yaptim negatif.. pozitif olma ihtimali var mi ki?

Canim degerin 10 ciktiginda gebelik testinde belli olmusmuydu? Cünki benimde adetime 1-2 gün var test yaptim negatif.. pozitif olma ihtimali var mi ki?
Bnm adetimin 3. Günü pozitif oldu. Tabiki hamilede olabilirsiniz. Adet olacağınız tarihten bir hafta sonra kan testi yaptırın. En net sonuç o olur. Dualarim sizinle.

Merhabalar bende 6 ay önce düşük yaptım malesef bu ay adete iki gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün adet günüm ama olmadım sizin gibi bu ay olacağını çok hissetmiştim ama negatif çıkınca olmadığını düşündüm sizin olayiniz biraz umutlandırdı normalde adetten bir gün önce lekem gelirdi bu ay öyle birşeyim de olmadı ama hayırlısı olsun artık

Merhabalar bende 6 ay önce düşük yaptım malesef bu ay adete iki gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün adet günüm ama olmadım sizin gibi bu ay olacağını çok hissetmiştim ama negatif çıkınca olmadığını düşündüm sizin olayiniz biraz umutlandırdı normalde adetten bir gün önce lekem gelirdi bu ay öyle birşeyim de olmadı ama hayırlısı olsun artık
Hayırlısı olsun inşallah. Bnmde ümidim bitmişti negatif görünce ama içimdeki ses hiç bitmedi. Kan testi yaptırdım. Gönlünüzce olsun. Olmassada üzülmeyin diğer aylar inşallah. Dualarim sizinle 💕❤️ ama erken gebelik testim adetimin beşinci günü silik çıkmıştı.

Hayırlısı olsun inşallah. Bnmde ümidim bitmişti negatif görünce ama içimdeki ses hiç bitmedi. Kan testi yaptırdım. Gönlünüzce olsun. Olmassada üzülmeyin diğer aylar inşallah. Dualarim sizinle 💕❤️ ama erken gebelik testim adetimin beşinci günü silik çıkmıştı.
Canım ilk ayda yani 4 haftalikken idrar rengin hangi renkti hatırlıyor musun

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 3 senedir evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz polikistik over var bende. Adetlerim genelde 3 5 gün gecikirdi bu ay bugün gecikmenin 15.günü dün test yapmıştım negatif sizce hamile omma ihtimalim var mı kasık ağrılarım var ara ara hafif bir şekilde ve beyaz sarımsı akıntım oluyo

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 3 senedir evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz polikistik over var bende. Adetlerim genelde 3 5 gün gecikirdi bu ay bugün gecikmenin 15.günü dün test yapmıştım negatif sizce hamile omma ihtimalim var mı kasık ağrılarım var ara ara hafif bir şekilde ve beyaz sarımsı akıntım oluyo
Kan testi net sonuç verir bilemiyorum polikistik over hakkında pek bilgim yok gönlünüzce olsun herşey. En kısa zmnda kucağınızi doldursun cenabı Allah. Dualrim sizinle

X